Çocuk Hastalıkları Bebeğimin çenesi titriyo

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

1akgkrc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2019
75
9
36
Bugün dünya başıma yıkıldı bebeğimin çene titriyo diye doktora gittim norolojiye gitmemi söyledi epilepsi olabilir dediler sabahtan beri ağlıyorum isallah değildir Allah'ım nolur olmasin

Durup dururken mi titriyor ?

Sakin olun bence.. çünkü erken müdehalede tedavi olabiliyor. Benim arkadaşımın oğlu 2 yaşnda farkettiler tedaviyle geçti.. şuan çok sağlıklı belirti bile kalmadı

yenidoğanlarda oluyor benim kızımda da var 50 günlük, ama 6 aylık olduğu için bi şey diyemiyorum bilgim yok, en kısa zamanda nörolojiye götürün bence. sağlık sorunlarını tıp çözer.

Sakin olun bence.. çünkü erken müdehalede tedavi olabiliyor. Benim arkadaşımın oğlu 2 yaşnda farkettiler tedaviyle geçti.. şuan çok sağlıklı belirti bile kalmadı
Bakalım önümüzdeki Çarşamba belli olucak norolojiye muniyemiz var haber veririm nurdan çok dua edin minik yavrum için nolur

yenidoğanlarda oluyor benim kızımda da var 50 günlük, ama 6 aylık olduğu için bi şey diyemiyorum bilgim yok, en kısa zamanda nörolojiye götürün bence. sağlık sorunlarını tıp çözer. 😅
Doğduğundan beri var geçmedi geçer dediler ama

Doğduğundan beri var geçmedi geçer dediler ama
bence de geçer çene kaslarıyla alakalı tamamen

Bakalım önümüzdeki Çarşamba belli olucak norolojiye muniyemiz var haber veririm nurdan çok dua edin minik yavrum için nolur
Rabbim şafi ismi şerifiyle şifa versin.. değildir bence üzmeyin kendinizi. Doktorlar her konudan emin olmak için şüphelendikleri şeyleri söylerler.

Back