Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
6 aylikkaç aylık kuzum
Yok genelde uykudan kalkınca ve ağlayınca herghn oluyobir iki kez olduysa korkma olabilir.
bir iki kez olduysa korkma olabili
Evet genelde ağlar kenDurup dururken mi titriyor ?
aglayınca titremesi normal bdnce. nazar duası okuyor musun. birde kaç aylıkYok genelde uykudan kalkınca ve ağlayınca herghn oluyo
6 aylik okuyoruz bol bol aslındaaglayınca titremesi normal bdnce. nazar duası okuyor musun. birde kaç aylık
Bakalım önümüzdeki Çarşamba belli olucak norolojiye muniyemiz var haber veririm nurdan çok dua edin minik yavrum için nolurSakin olun bence.. çünkü erken müdehalede tedavi olabiliyor. Benim arkadaşımın oğlu 2 yaşnda farkettiler tedaviyle geçti.. şuan çok sağlıklı belirti bile kalmadı
Doğduğundan beri var geçmedi geçer dediler amayenidoğanlarda oluyor benim kızımda da var 50 günlük, ama 6 aylık olduğu için bi şey diyemiyorum bilgim yok, en kısa zamanda nörolojiye götürün bence. sağlık sorunlarını tıp çözer.![]()
Rabbim şafi ismi şerifiyle şifa versin.. değildir bence üzmeyin kendinizi. Doktorlar her konudan emin olmak için şüphelendikleri şeyleri söylerler.Bakalım önümüzdeki Çarşamba belli olucak norolojiye muniyemiz var haber veririm nurdan çok dua edin minik yavrum için nolur
Allah şifa versin.inşaallah bir sıkıntı çıkmaz.Bakalım önümüzdeki Çarşamba belli olucak norolojiye muniyemiz var haber veririm nurdan çok dua edin minik yavrum için nolur
Evet dua edin nolur yavrum içinRabbim şafi ismi şerifiyle şifa versin.. değildir bence üzmeyin kendinizi. Doktorlar her konudan emin olmak için şüphelendikleri şeyleri söylerler.
Evt aslında emerkende titretiyo bazenDoğduğundan beri var geçmedi geçer dediler ama
bence de geçer çene kaslarıyla alakalı tamamen