• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Bebeğimin canı yanıyor yardım lütfen

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

ebruli1976

Guru
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2009
188
8
316
48
İzmir
Bebişimin 40ı çıktı tırnaklarını kestim ama iki parmağının kenarlarında iltihap oldu yani derin kesmişim heralde dolama oldu dr silverdin verdi ama bebşimin eli zonkluyo heraldeki ha bire elini sallıyo çok huysuz napıcam ya ne sürsem iyi gelir :18::18::18:

bebek çok küçükmüş üzüldüm nasılda ağlıyordur şimdi. inşallah hemen geçer bende senin için internetten araştırıyorum bir tavsiye daha buldum...kuru soğanı ısıtıp bezle dolamaya sar birkaç saat içinde bütün pislik akacaktır. yazmış birisi küçükken dolama olmuş bu yolla geçmiş.

Ben silverdinin yanık gibi durumlarda kullanıldığını biliyorum,dolama için başka merhemler var,bence nöbetçi bir eczane bulsun eşiniz bir sorsun,acıyordur acımazmı yavrum ya :(

Canım benım kızım 2 yasında suan ve aynı zamanlarındayken bızımde basımıza geldı gaz hastanesınde hocaya bıle goturdum kortızonlu ılacla gecıyo herseyı surme oyle cunku dha cok kucuk allah korusun sen en dogrusu bır uzmana gotur ankaradaysan gazıye gotur yardımcı olurlar gecmıs olsun

çok geçmiş olsun,ılık suyun içine limon kolanyası dök biraz su bulanık rengi alsın bebişinin elinide içine sok ağrısında iltihabını da alacaktır...merak etme suyla karıştırıldığı için kolonya canını yakmaz....ardındanda ağrıkesici bir merhem sür..ve bebişine eziyet etirme canımn onada bebek ilaçları var dr, danış bi ağrı keici ver.şimdi ilaçismi paylaşamıyorum ve bebişin çok küçük onun için dr.götür ilaç konusunu dr. versin

kıyamam ya çok da küçükmüş. oksijenli su sürseniz iltihaplı yerlere, mikropları kırar.

hiçbi fikrim yok bişey desem de yanlış olur diye korkarım:50::50::50:

ama bikaç güne hafifleyecektir diye düşünüyorum

..:26::26::26::26:

çok geçmiş olsn .minicik daha.

be panten merhem filan sürün geçmiş olsun

hiç dayanamıyorum bebeklerin acı çekmesine

bir de kızımın tırnaklarını ben hep uyurken kesiyordum bebekken

daha kolay oluyor ve hareket etmediğinden kaza olmuyor

gecmiş olsun ilaç bilemiyorum ama bir iki gune gecer cunki hucreleri cok hızlı yenileniyor bebeklerin

gecmiş olsun ilaç bilemiyorum ama bir iki gune gecer cunki hucreleri cok hızlı yenileniyor bebeklerin

kuzum benim ya daha minicik nasil cani yaniyodur kim bilir?
size tavsiyem tirnaklarini tirnak makasiyla degil de bebekler icin kucuk makaslar oluyo onlarla kesin.
ben kizim icin hic tirnak makasi kullanmadim cok derin keserim cani yanar diye.
Allahim acil sifa versin.

bepanten surun gece yatarken sabaha baya bi gecmis olur diye dusunuyorum...yani ben ole iltihap kapan yerlerime suruyrum gece sabaha geciyo bepanten merhem..kiyamam bebiseee

ŞAŞIRDIM VALLA DA SİLVERDİNİ DR VERDİ ZATEN BİDE BEPANTEN SÜREYİM DE DAHA ÇOK KÜÇÜK EVET BU ARADA BEBEK MAKASIYLA KESTİM ZATEN GÜVENDİM ETİ KAPMAZ DİYE İKİ PARMAK BİRDEN ŞİŞ ŞU AN AŞKIMIN CANI YANMASIN ALLAHIM ÇILDIRICAM YA :nazar::nazar: VALLAHİ NAZAR HER GÖREN PARMAKLARI KALEM GİBİ DEDİ DEDİ OLUŞUMUN PARMAKLARI DOLAMA OLDU YA AĞLIYICAM ALLAHIM OLUŞUMU KORU KÖTÜ GÖZLERDEN :nazar::nazar::nazar:

ahh kıyamam keşke kesmeseydiniz tırnaklarını onlar zaten çok ince olduğundan kırılırdı kendiliğinden... bence doktor ne verdiyse onu kullanın kafanıza göre başka kremler kullanmayın başka yöntemlerde denemeyin bebek çünkü o bizlere yan etkisi olmayan ilacın bebeğe zararı olabilir burdan yanlış bilgiler vemek istemem:50:

Hiii kurban olsunlar minik ellerine yarabbim ya hic dayanamiuorm cocuklara en zayif noktam. Tatlim silverdin yara kremi iltihabi sokmez ki sen en iisi baska dr gotur daha ck kuck diger yapcgin uygulamalar mikrop kaptirabilir. Vicdan aznida cekme olur oyle seyler. Her dokunusunda bismillah demeye ozem goster cnm. O elleride op bnm yerime:54:

silverdin yanık kremidir bildiğim kadarıyla iltihabı almaz ki boşuna canı acımaya devam eder geçmiş olsun bende arkadaşlara katılıyorum bepanten sür

ahh kıyamam keşke kesmeseydiniz tırnaklarını onlar zaten çok ince olduğundan kırılırdı kendiliğinden... bence doktor ne verdiyse onu kullanın kafanıza göre başka kremler kullanmayın başka yöntemlerde denemeyin bebek çünkü o bizlere yan etkisi olmayan ilacın bebeğe zararı olabilir burdan yanlış bilgiler vemek istemem:50:

sağol zaten silverdin verdi bıraktım şimdi suratı çizik içinde şaşırdım valla 9 yaşında kızım var onu nasıl kesmişim anlamıyorum bu kadar ara verdim diyede kızıyorum kendime herşeyi unutmuşum :5::5:tmm bide bepanteni deniycem zaten onun zararı olmaz

Son düzenleme:
Back