Çocuk Hastalıkları Bebeğimin burnu tıkalı

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

eftelyasu

Guru
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2008
2.171
1
44
arkadaşlar ,
bebeğimin burnu tıkalı bir türlü geçmedi, serum fiz. kullanıyorum buhar mak. ama geçmiyor özllikle gece bebişim ağlayarak uyanıyor, sizce neler yapılabilir, birde ldığım 3 serum fiz, biri 3.5, diğeri 15 ve 20 tl aralarında fark varmıdır acaba fiyatının fazla olması fark edermi serum fiz. alırken nelere dikkat etmeliyim bilen varmı ???

canm ben dün götrdm dr burnu tıkanıyo arada ,baznde şarıl şarıl akıyo dr dün illiadin diye bi ilaç yazdıı
birde bunu dene istersnn canm

canım bizim doktorumuz oğluşuma rinomer sprey verdi kullanımıda çok rahat bi o kadar da etkili tavsiye ederim geçmiş olsun

geçmiş olsun canım
bizimde tıkanıklık oldu akma olmadı 15/20 n tıstıs tıkandı geçmedi okyans suyu kullandım ettim yok nette okuudm doktorda söyledi gisince diş çıkarma dönmeinde bazı bebeklerde olurmuş vallada dişi çıktı 2 tane geçti belki ondandır

canim eltim kullaniyor bir tane buruna hava verip cekep birsey var bebekler icin o cikartiyor burun temizleyicisi olarak geciyormus canim

canm ben dün götrdm dr burnu tıkanıyo arada ,baznde şarıl şarıl akıyo dr dün illiadin diye bi ilaç yazdıı
birde bunu dene istersnn canm

canım bahsettiğin ilacı araşırdım bebekler önermiyorlarmış sende tekrar bir araştır istersen etkili bir ilaçmış ama bebekleri kullanmasını pek önermiyorlar

hala geçmedi mi keremciğin tıkanıklığı..bi an önce açılsa bari..burnu tıkanıkken ne emmek ister ne yemek yemek ister..hep mır mır oluyolarrr..valla canım ben fizyo fresh kullandım..içinde 7 tüp vardı..daha bi tanesi bitmeden burnu düzeldi..

geçmedi ya özellikle gece daha rahatsız kuzucuğumu tabi oda bizi uyutmuyor,

canım benimkinin de burnu tıkalı gece sürekli kalkıyor dr a götürdüm tonimer deniz suyu verdi
ayrıca otrivine sprey bide sekrol ve peditus şurup biraz daha ii ama hala tam açılmadı
fizyolojik olarak gifreer olması lazım adı onu kullanıyorum memnunum

burun tıkanıklığı zor oluyor gerçekten eğer emziriyorsan canım sütünden birkaç damla damlatırsan faydasını görebilirsin işe yarıyor ben yapıyorum.anne sütü en iyi dezenfektanmış çünkü.geçmiş olsun

damlatıyorum canım sağoll ama anlık rahatlatıyorr (((

canım tonimer sprey al bebekler için olanından iki burun deliğinede önce sık sonra burun aspratörüyle temizle,bende wee nin ve nuk un var.burnunu temizle içine akmasın bebişnin bu konuda uzman oldum artık elifin doğduğundan beri tıkalı dr iyi temizlediğim için bronşit sık tekrarlamadı demişti,bide yatağının altına yastık koyuyarım başı biraz yüksekte olunca fazla tıkanmıyor vede soğuk buhar makinan varsa buhara tut bebişini burnu tıkalı kalmasın bunları yap derim normal burun damlaları pek işe yaramıyor yazdıklarımı yaparsan eminim açılacaktır..

ben bir anneyimde çkan çocuk doktoru burun tıkanıklıkları için en etkili yöntemin bir kaç damla anne sütü damlatmak olduğunu söyledi canım bir dene bence anne sütü sonuçta ne zararı olabilir ki.ben denemedim çnk oğlumun böyle bir durumu olmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…