Bebek Beslenmesi Bebegimin Boyu Uzamiyor :(((((

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

minikayzam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2017
22
5
86
32
Merhaba anneler kizim 11 aylik ve hala 68 cm boyu 2 3 aydir 1 cm uzadi okadar yemeside ahim sahim degil ama az da olsa migdesi doluyor anne sutu içiyor doktorumuzda saglik ocagida normal diyor 47 cm dogdu ama bilmiyorum ama kisa geliyor nasil boy uzar elhamdulillah saglikli evet ama annesin işte bunuda kafaya taktim neden uzamiyor acaba diye yasitlarina göre cok kisa kaliyor boyu :( Allahim omut saglik versin yavrularimiza insallah

Bende takıyorum ya benim kızımda yaşıtlarına göre en kısa parametrede yer alıyor oysaki ailede herkes uzun.benimkide 47cm dogmuştu simdi 18aylık ve hala 77cm. 80 bile degil

Merhaba anneler kizim 11 aylik ve hala 68 cm boyu 2 3 aydir 1 cm uzadi okadar yemeside ahim sahim degil ama az da olsa migdesi doluyor anne sutu içiyor doktorumuzda saglik ocagida normal diyor 47 cm dogdu ama bilmiyorum ama kisa geliyor nasil boy uzar elhamdulillah saglikli evet ama annesin işte bunuda kafaya taktim neden uzamiyor acaba diye yasitlarina göre cok kisa kaliyor boyu :KK43: Allahim omut saglik versin yavrularimiza insallah
Merhaba, benim de bir erkek bebeğim var, boyu 68 cm de kaldı, şu an 12 aylık. Sizin şimdi durumlar nasıl acaba??? İnşallah görürsünüz yazdığımı. Çok tedirginim :((

Merhaba, benim de bir erkek bebeğim var, boyu 68 cm de kaldı, şu an 12 aylık. Sizin şimdi durumlar nasıl acaba??? İnşallah görürsünüz yazdığımı. Çok tedirginim :KK43:(
12 aylik bebek 68 cm mi gerçekten hanfendi hemen endokrinden sıra alıp doktora götürün kesinlikle büyüme hormonu eksikliği var bunun iğnesi var her ay vurdurcaksiniz hemen yaşıtlarını yetişir nasıl ihmal edersiniz ya 12 aylık olmuş normaldir diyen doktorlarında dinlemeyin sakın

Merhaba anneler kizim 11 aylik ve hala 68 cm boyu 2 3 aydir 1 cm uzadi okadar yemeside ahim sahim degil ama az da olsa migdesi doluyor anne sutu içiyor doktorumuzda saglik ocagida normal diyor 47 cm dogdu ama bilmiyorum ama kisa geliyor nasil boy uzar elhamdulillah saglikli evet ama annesin işte bunuda kafaya taktim neden uzamiyor acaba diye yasitlarina göre cok kisa kaliyor boyu :KK43: Allahim omut saglik versin yavrularimiza insallah
Kaç kilo?

Bende takıyorum ya benim kızımda yaşıtlarına göre en kısa parametrede yer alıyor oysaki ailede herkes uzun.benimkide 47cm dogmuştu simdi 18aylık ve hala 77cm. 80 bile degil
benim oglum da 17 aylik 77.5 cm .cocugunuzun su an ki durumu nasil?cevaplarsaniz cok sevinirim.

Back