- 21 Eylül 2017
- 642
- 1.818
- 113
- 34
- Konu Sahibi Minnakeller
-
Kizariklik olduysa bezin bi numara buyügunu al canimŞuan kullandığım bezde bacaklarında kırmızı iz oluyor sanki sıkmış gibi. Nerdeyse denediğim bezlerin hepsi yaptı bu izi. Bu normal değil ozaman. Ben herkeste oluyor sandım denediğim bezlerde olunca... acemilik
Market bezi dedigin ne canimAy kocamda tutturmuş market bezi alalım diyor kizin poposu rahat beze alistigi için erkeklere ne basit ya.dedim sen kendine bağla o bezleri.şaka gibi.cocuga işkence yapacak resmen.
Ayrica bebegin biraz kilolu ise bezlerin uzerinde yazan yok 7_ 10 kilo gibi olan yazilara takilma.daha buyugunu al.orda yazan kiloyla bazen yine de bez kucuk gelebiliyor.Şuan kullandığım bezde bacaklarında kırmızı iz oluyor sanki sıkmış gibi. Nerdeyse denediğim bezlerin hepsi yaptı bu izi. Bu normal değil ozaman. Ben herkeste oluyor sandım denediğim bezlerde olunca... acemilik
sadece ilgili markette olan en ucuz bez.suan prima kullaniyorumMarket bezi dedigin ne canim
Kumaş bez mi kullaniyosun simdi
Simdi anladim evet o market bezleri gercekten kotüsadece ilgili markette olan en ucuz bez.suan prima kullaniyorum
Oğlum şuan 20 aylık doğduğundan beri prima premium care kullanıyorum ilk aylar bi kaç marka denemişliğim oldu ama en çok prima premium careden memnun kaldık ne sızdırma ne pişik ne sıkma pahalı ama değiyor verdiğimiz parayaMerhabalar. Konuyu forumda aradım ancak bulamadım maalesef. Kızım 4 aylık ve bez konusunu merak ediyorum açıkcası. Bebeğinizin bezden rahatsız olduğunu nasıl anlarsınız? Yani marka olarak soruyorum. Bazen duyuyorum işte bebeğim x markasını sevmedi y markasını kullanmaya başladık diye. o sevmeme olayı nasıl anlaşılıyor yardım eder misiniz?
Benim kızımda da oldu o sıkma. Premium Care’de active baby’ye geçtim aynı numara. Kızarıklık devam edince daha kilosu gelmemiş olsa da üst numaraya geçtim düzeldi. Numarayı değiştirin olmazsa bezi değiştirin.Belini sıkmıyorum aslında. Bacakları mı tombul diyeceğim ama yoo normal kiloda. Bacaklarında sürekli kırmızı iz oluyor sıpamın. Olmadı bez numarasını değiştireyim dediğiniz gibi.
Şu acemiliği bir atlatsam
Belini sıkmıyorum aslında. Bacakları mı tombul diyeceğim ama yoo normal kiloda. Bacaklarında sürekli kırmızı iz oluyor sıpamın. Olmadı bez numarasını değiştireyim dediğiniz gibi.
Şu acemiliği bir atlatsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?