Bebek Beslenmesi bebeğimin bezinde kırmızı lekeler oluyor..

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

sağol canım. su sadece karnını şişirdi. lekelere faydası olmadı...

aynı sorunu su an ben yasıyorum canım .bebeğim 6 aylık aynı dedıgın gıbı kırmızı lekeler var çişinde.ne oldu suyla mı gectı sımdı ?

yoo su işe yaramadı. sıcak havalarda az çiş yaptığında o lekeler oluyor. serin havalarda geçiyor leke.

arkadaşım endişelenme eğer bez prima yada molfix ise sendeki hormonlar bezdeki maddelerle etkileşime giriyormuş. eğer tam kırmızı değilde kiremit rengi bi renk ise buymuş ve kendiliğinden bi süre sonra geçiyo
boşuna çocuğa tahlil mahlil yaptırma su falanda verme

böbrekler susuz kalmıs kum döküyor olabilir doktora gitmelisin canım benim kızımda da oldu böbreğinde tas cıktı

benim bebeğim erkek ve. o sorun halloldu. sıcaklarda olur dedi doktor. önemli bişey çıkmadı

bence hemen bi doktora gidin sizi kuşkulandırmak değilde bebeğinize yardımcı olmak amacıyla edinmiş olduğum tecrübemi paylaşmak istiyorum
bu şekildeydi aynen bebeğim ve amip çıktı tedavi olduk geçti..
umarım öyle bişey değildir ama bi doktora gidin bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…