Bebek Beslenmesi bebeğimin bezinde kırmızı lekeler oluyor..

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

esther

let the game begin...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2008
4.777
37
158
arkadaşlar bebeğimin bezinde ikidir kırmızı leke oluyo. kan değildir dimi? sizde de oluyor mu?

benim bebeğim kız,bizde de olmuştu.ilk aylarda hormonların etkisiyle olabileceğini söylemişti doktorumuz.ama ishal ve karın ağrısıyla beraber kakada kırmızılık olursa hemen gelin dedi.ayrıca pişiği varsa o da sızıntı şeklinde kanama yapabilir demişti doktorumuz..doktorunuza bir danışın bence.geçmiş olsun.

eğer yeni başlamışsa ve idrardan geliyorsa büyük ihtimalle idrarı kristalleşmiştir. benim oğlumda da olmuştu. bol su içirince geçti.

Cnm geçen ay oldu bizde, dr a sorcaktım bende unutmuşum, bi daha olmayınca sorun etmedim

bebeğim 4,5 aylık erkek. doktorumuza sordum. çişin bezle temas ettiği yerde bu lekeler olabilir. bir kaç kez olması normaldir, ancak sürekli oluyorsa idrar tahlili yaptırın dedi. bugün de oldu. toplam 3... işallah bidaha olmaz. pişiği yok.

4 oldu kakada değil çişte oluyo canım. su da vermiyorum hiç. sık sık emziriyorum gündüzleri özellikle. napıyım ben ya.

bebeğine bol su ver

ama ben bebeğime hiç su vermedim ki. birdenbire su mu vericem? miktarı ne olmalı?

canım bebeğin susuz kalmış benimkindede olmuştu tahlil yaptırdık amorf kristalleri demişti doktor önemli birşey değil bol bol su içir dedi

canım bebeğin susuz kalmış benimkindede olmuştu tahlil yaptırdık amorf kristalleri demişti doktor önemli birşey değil bol bol su içir dedi

tamam da tatlım.. ben bebeğime hiç su vermedim daha. bol sudan kastınız nedir?

bence vermeye başla havalarda çok sıcak sıvı kaybı fazla oluyor banada dr su içir dediğinde 4-5 aylık falandı ara ara biberonla veya kaşıkla kaynamış su verebilirsin

ya her bezi kırmızı kırmızı. pazartesi tahlile götüreyim olmazsa

niye bebeklere su vermiyorsunuz anlamadım
bebeği tahlile götür ama susuzlukla ilgili çıkacak sonuç

doktor gerek görmedi. henüz ek gıdaya geçmedik çünkü. ek gıdaya geçince ver su dedi.

benim bir tanıdığım kızını profa götürüyordu ve hep su vermesini söylemiş hatta çocuk üroloğuymuş böbreklerin çalışması için ver demiş

hmen tahlile götür canım dr. a da sor suverme olayını vermende sakınca yok ama sadece su ile düzelmeyecek birşeydir belki

hmen tahlile götür canım dr. a da sor suverme olayını vermende sakınca yok ama sadece su ile düzelmeyecek birşeydir belki

allah korusun! ya gerekirse su veririm elbet. ben doktorun dediğine uydum.

allah korusun! ya gerekirse su veririm elbet. ben doktorun dediğine uydum.

allah korusun umarım birşey yoktuır ama yinede dr. görsün hatta dr. a giderken kirli bezinide götür için rahatlasın belki ilaçla düzelecek birşeydir demek istedim belkide sadece su içirmekle düzelir geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…