Çocuk Hastalıkları Bebeğimin başında oluşan konaklar??

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

ersndrya86

Annesinin Aşkısııı:)
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2009
209
80
118
39
kızlar bebeişim 4.5 aylık ve 3. ayının sonundan beri başında konaklanmalar oluşmaya başladı ve saçları acayip dökülüyor tekrar yenileri çıkacak biliyorum ama konak olan bölede bıngıldağı daha sertleşmemiş 2-3cm. kadar yer var. Bu konaklarda kendiliğinden yok olurmu yoksa sizlerin geçmesi için uyguladığınız bişeyler varmı teşekkürler.a.s.

benim bebegimdede vardi canim 2 ay gecmedi simdi 4,5 aylik anca kurtuldum banyodan once kafasina zeytinyagi surup 1 saat bekletiyordum sampuani cok onemli renksiz kokusuz olmali kopurmuyor yikarken ama temizliyor o sampuanla yikarken fircasiyla taradim banyodan sonra beyaz vazelin surdum kafasina bebekler icin olandan konaklar kabardi elimle temizledim kabuklari hep bide taradim gun icinde kafasini kuru birakmadim hep vazelinledim sende dene

geçmiş olsun canım zeytin yağı gerçekten güzel bir çözüm banyodan yarım sat önce uygulayabilirsin şampuan olarak ne kullanıyosun bilmiyorum ama sebamed iyi geliyor konak için

canım zeytinyağ ile masaj
ayrıca doktor nizeral diye bi şampuan verdi 3 defa onunla yıkadık yok denecek kadar az şimdi

bende zeytinyağı sürüp bekletip öyle yıkıyorum tarayıp biraz dökülüyodu ama tamamen geçmiyodu şimdi kendi kendine azalmaya başladı

canım banyodan 1 saat önce zeytinyağı sür biraz beklet özel bebek taraklarıyla tara kafasını bunu üst üste 4-5 kez uyguladğında sorun ortadan kalkıyor.

Canım kafasına saç diplerine gelecek şekilde zeytinyağı sür. 1 saat kadar bekle ve tarakla hafif hafif tarak ucu yatay olacak şekilde tara. Pul pul tarağın ucuna gelir zaten. Banyoda da sebamed şampuan kullan. Kafasında oluştukça bu yöntemi tekrarla 5-6 defadan sonra kaybolur.

Back