bebeğim hep sağ yanına yatmaktan başında bir yassılaşma oluştu. bebeğim 2 aylık ve ban yeni farkettim. şimdi sol yanına yatırmaya çalışıyorum. tecrübeli anneler başına böyle birşey gelmiş olan var mı acaba? düzeldi mi? neler yapmam uygun olur? şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.
bebeğim hep sağ yanına yatmaktan başında bir yassılaşma oluştu. bebeğim 2 aylık ve ban yeni farkettim. şimdi sol yanına yatırmaya çalışıyorum. tecrübeli anneler başına böyle birşey gelmiş olan var mı acaba? düzeldi mi? neler yapmam uygun olur? şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.
benim oğlum yan yata yata kafası arkaya doğru sivirilip gitmişti. annem yanlara destek koyuyordu sinir oluyordum. sonra oyun döneminde hep kafaüstü yatınca tamamen düzeldi. hatta kafasının arkası düz kalacak diye korktular bu seferde((şimdi toparlacık kafası var.
benm kuzmn kafasnn arkasıda düzleşti kızlar yan yatrydm bu sefer aglıyodu sırt üstü yatayata arkası düzlşti ve kulaklrınn uç kısmları öne dogru geldi şuan 6 aylık düzelr mi ki yan yatrsm desem artık kendi dönüyoo devmlı neyapcm bilmiym
karninin ustune yatirmayi dene. o zaman mecbur kafasini yan cevirir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?