T tuba02aras Üye Kayıtlı Üye 1 Aralık 2023 27 2 32 14 Aralık 2024 Konu Sahibi tuba02aras #41 kubbbbb06 .!.: Umarım düzelir biran önce ama Dr normal diyorsa bir sıkıntı yoktur. Bana bir dr da kilo ile de bas büyüyor demişti ne kadar doğru bilmiyorum Genişletmek için tıkla... Genetik doktorumuzda öyle olabilir dedi kilo ile baş cevresi alakalı olabilir.baş büyümüyorsa kilo da alması zorlaşır demişti
kubbbbb06 .!.: Umarım düzelir biran önce ama Dr normal diyorsa bir sıkıntı yoktur. Bana bir dr da kilo ile de bas büyüyor demişti ne kadar doğru bilmiyorum Genişletmek için tıkla... Genetik doktorumuzda öyle olabilir dedi kilo ile baş cevresi alakalı olabilir.baş büyümüyorsa kilo da alması zorlaşır demişti
K kubbbbb06 Üye Kayıtlı Üye 3 Aralık 2023 42 0 29 15 Aralık 2024 Konu Sahibi tuba02aras #42 tuba02aras .!.: 21 aylık 7 buçuk kilo ,başı 41 ,boy 78 , zeka gelişimi normal .hala çok ufak yani minyon kilo almıyor gelişimi yavaş Genişletmek için tıkla... Doğrudur o zaman kilo aldırmak İcin bolca uğrasmak lazım
tuba02aras .!.: 21 aylık 7 buçuk kilo ,başı 41 ,boy 78 , zeka gelişimi normal .hala çok ufak yani minyon kilo almıyor gelişimi yavaş Genişletmek için tıkla... Doğrudur o zaman kilo aldırmak İcin bolca uğrasmak lazım
T tuba02aras Üye Kayıtlı Üye 1 Aralık 2023 27 2 32 15 Aralık 2024 Konu Sahibi tuba02aras #43 kubbbbb06 .!.: Doğrudur o zaman kilo aldırmak İcin bolca uğrasmak lazım Genişletmek için tıkla... Evet cok uğraşıyorum ama almıyor.peki sizin bebek baş çevresi kaç ve kaç aylık
kubbbbb06 .!.: Doğrudur o zaman kilo aldırmak İcin bolca uğrasmak lazım Genişletmek için tıkla... Evet cok uğraşıyorum ama almıyor.peki sizin bebek baş çevresi kaç ve kaç aylık