Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah Allah ben düşünemedim onu yaDoktoruna danışın hanımefendi
Kadın haklı bir yorumda bulunmuş. Niye alaycı konusuyorsun ? Kimseden böyle bir sey duymadım da görmedim de. Belki vardır. Ama her bebekte olmadığı kesin. Bu noktada da normal mi değil mi gene karar verecek kişi doktordurAllah Allah ben düşünemedim onu ya
Kızımda; bacağından ses geliyor ve dizi tak tak geri ileri gidiyordu çıkıp giriyor gibi, doktora götürdüm hiç birşeyi olabilir demişti.Henüz 23 günlük bi bebeğim var ve sol bacak ekleminden ses geliyor acaba gazını çıkarmak için bacaklarını hareket ettirdiğimizde zarar vermiş olabilirmiyim yoksa normal bişey mi acemi anneye yardım lütfeen
Çok şey derdim de neyseAllah Allah ben düşünemedim onu ya
O kadar aklım var çünkü tabiki doktora götüreceğim başına gelen tecrübesi olan varmı diye soruyorumKadın haklı bir yorumda bulunmuş. Niye alaycı konusuyorsun ? Kimseden böyle bir sey duymadım da görmedim de. Belki vardır. Ama her bebekte olmadığı kesin. Bu noktada da normal mi değil mi gene karar verecek kişi doktordur
Siz bişey demesenizde olur insanın aklıyla dalga geçer gibi bende düşünüyorum tabiki doktora götürmeyiÇok şey derdim de neyse
Niyetiniz iyidir eminim, ama yazmayi tercih ettiginiz kelimeler biraz ters olmus, onun yerine soyle yazsaydiniz bence konu sahibi de ters anlamazdi.Ters cevap vermedim hatta iyi niyetle söyledim belki ciddi bir durum olur diye yanlış anlamışsınız Salon Kadini ve konu sahibi
Hangi pencereden bakıldığına bağlıNiyetiniz iyidir eminim, ama yazmayi tercih ettiginiz kelimeler biraz ters olmus, onun yerine soyle yazsaydiniz bence konu sahibi de ters anlamazdi.
"Ciddi birsey olabilir, doktoruna danisin mutlaka"
Teşekkür ederim desteğiniz ve anlayışınız için evet çok şükür temiz topuk kanıHanimlar sakin mi olsaniz, doktoruna danis diyen annemizde biraz ters cevap vermis kabul edelim. Yeni anne evhami diye birsey var, haberiniz vardir eminim, kadin doktora gitmeden once surda iki cift icini rahatlatacak sey duymak istemis, gayet normal.
Konu sahibi, bircok seyde olabilir, hicbir seyde olmayabilir, benim kizlarinda arada bir cit cit sesleri oluyor eklemlerinde.
Topuk kani normal geldi mi?