• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları bebeğimin ayağı yandı

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

goncamelek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2009
353
1
96
İstanbul
5 gün önce ayagına çay döküldü sag ayagı yanık cok ciddi değil cok şükür yanar yanmaz yakındaki hastaneye götürdük pansuman yaptılar ve antibiyotik yazdı dr şimdi 2 günde bir pansuman yaptırıyoruz canı yanmıyo çok şükür keyfi yerinde sadece ilk yandıgı gün cok agladı pansumanın arkasından 1 saat sonra gecti aglaması o sürülen krem rahatlattı şu an iyi ama insallah iz kalmaz cok korkardım yanıktan istemesekte basımıza geldi Allah kimsenin basına vermesin ve tabi beterindende saklasın

Küçücük bebeğin yanında kaynar olan çay neden bulunur anlamış değilim
Biraz dikkat ve özen gerekiyor sanırım...
Zavallı yavrum o acıyı haketmedi...

Küçücük bebeğin yanında kaynar olan çay neden bulunur anlamış değilim
Biraz dikkat ve özen gerekiyor sanırım...
Zavallı yavrum o acıyı haketmedi...

Allah sizin yavrunuzun basına vermez insallah hersey bi anlık bişey kimse cocugunun canı yansın istemez ve hiçbir cocuk acı cekmeyi haketmez ben burda bi sıkıntımı paylaşmak istedim ben cocuguma gösterecegim özenide senden ögrenecek değilim

Aklınızda bulunsun ilk yandıgı anda bir peceteyi ıslatn sekere batırıp hafifce yanıga koyun acısını alır ve leke bırakmaz

çok gecmis olsun canım benim ya Allah daha buyuk kazalardan belalardan korusun her ne kadar dikkat ederseniz edin olacagı varsa oluyor yoksa kimse cocuguna zarar vermek istemez bazı arkadasların laflarına bakma sen tekrardan gecmis olsun canım

okurken içim cız etti resmen cok geçmiş olsun,
ben oğluma hamileyken elimi çayla yakmıstım ve o zaman ilaç kullanamamıştım acısını bilirimm
ben oğlumun yanında cay bile içmiorum
aman anneler çok dikkatli olalımm

hepiniz sağolun arkadaslar cok şükür oğlum iyi sadece ilk yandıgı gün canı yandı pansumandan bir saat sonra acısı gecti Allah kimsenin başına vermesin b eterindende korusun pansuman yapmıyolar artık kurumaya basladı krem kullanıyoruz iyi bi kremmiş iz bırakmıyormus inşallah kimsenin basına gelmez yanık çok zor günlerce kendime gelemedim

Back