Öncelikle benim kızım da dolvene rağmen ateşi düşmemişti daha iki hafta önce. Ama ilk olarak kan test yaptırmalıydınız. Belki de kanında enfeksiyon var ve bu yükseltiyor genelde benim kızımda böyle olduğu için söylüyorum. Daha detaylı muayene isteyin doktordan.2 yasinda kızımın cumartesi ikindiden beri atesi oluyor. İki kere dr a götürdüm üst solunum yolu enfeksiyonu dendi.antibiyotik veriyorum. Ateş 12 saatte artmaya başlamıştı ama 4 te verilen dolvenden sonra yine artti 2 saat önce. Aklıma losemi dahil hersey geliyor. Başına gelen var mı geçmezse cumartesi kan verecegiz
İkisi de çocuk dr u polikliniğe gittikGeçmiş olsun. Acile mi gittiniz çocuk doktoruna mı?
3 günü geçen ateşte kan testi vs istenir normalde. Antibiyotik zaten standart anında veriliyor.
Ateşi kaç oluyor hiç mi düşmüyor
"Üst solunum yolu enfeksiyonlarında antibiyotik kullanımının yeri yok. Antibiyotikler bakterilere karşı etkili ilaçlardır. Ancak üst solunum yolu enfeksiyonlarının çoğunluğu viral olduğu için antibiyotik almak gereksizdir." Alıntı
Allah korusun , normal herkes hasta heryer hastalık aklınıza kötü şeyler getiemeyin, ılık duş aldırın tekrar götürün belki serum verirler geçmiş olsun2 yasinda kızımın cumartesi ikindiden beri atesi oluyor. İki kere dr a götürdüm üst solunum yolu enfeksiyonu dendi.antibiyotik veriyorum. Ateş 12 saatte artmaya başlamıştı ama 4 te verilen dolvenden sonra yine artti 2 saat önce. Aklıma losemi dahil hersey geliyor. Başına gelen var mı geçmezse cumartesi kan verecegiz
Amin çok sagolunAllah korusun , normal herkes hasta heryer hastalık aklınıza kötü şeyler getiemeyin, ılık duş aldırın tekrar götürün belki serum verirler geçmiş olsun
Sürüntü testi falan isteyin mutlaka ya dirençli ateş biz geçen sene bu zamanlar yaşadık domuz gribi olmuştu. Hiç bir şey ateşini düşürmemişti kendi ilacını alana kadar. Cumartesiyi beklemeyin benceİkisi de çocuk dr u polikliniğe gittik
Suruntu testi negatif çıktı ama gerçek negatif mi .inşallah bütün çocuklarımız şifa bulurSürüntü testi falan isteyin mutlaka ya dirençli ateş biz geçen sene bu zamanlar yaşadık domuz gribi olmuştu. Hiç bir şey ateşini düşürmemişti kendi ilacını alana kadar. Cumartesiyi beklemeyin bence
Sizin atesiniz kaç gün sürmüştüSuruntu testi negatif çıktı ama gerçek negatif mi .inşallah bütün çocuklarımız şifa bulur
Şehir dışındaydık bide biz. Şehir dışındayken 4 gün düşmedi 39 lardaydı. Az bişey düştü geri çıktı. Şurup asla içmemişti zorla içirdiğim fayda etmemişti. Öksürük başladı bide. 5.gun eve döndük yine aynı. 6.gun doktora götürdüm test sonucu pozitif. İlacını verdi onu içtikten sonra anında fayda etmişti. Çocuğun gözler akıyor baygın hali yoktu hiç öyle görmedim bu zamana kadar. Ama ilaçla o hali gitti öksürük kalmıştı bi. İlaç başlayana kadar sürdü ateşi maalesefSizin atesiniz kaç gün sürmüştü
Bazen testler yalancı negatif oluyor .bizimki de öyle mi acaba.tekrar çok geçmiş olsunŞehir dışındaydık bide biz. Şehir dışındayken 4 gün düşmedi 39 lardaydı. Az bişey düştü geri çıktı. Şurup asla içmemişti zorla içirdiğim fayda etmemişti. Öksürük başladı bide. 5.gun eve döndük yine aynı. 6.gun doktora götürdüm test sonucu pozitif. İlacını verdi onu içtikten sonra anında fayda etmişti. Çocuğun gözler akıyor baygın hali yoktu hiç öyle görmedim bu zamana kadar. Ama ilaçla o hali gitti öksürük kalmıştı bi. İlaç başlayana kadar sürdü ateşi maalesef
Ateş dışında başka bir şeyi var mıBazen testler yalancı negatif oluyor .bizimki de öyle mi acaba.tekrar çok geçmiş olsun
Gecmiş olsun, ne testi pozitif çıktı, be ilaç verildi?iaynı. 6.gun doktora götürdüm test sonucu pozitif.
Gecen ay benım oglumda 4 gun sürdü ateş 39 lardaydı hep. Vıral enfeksiyon dedıler ama bobrek tedavısı gördüğü için ıdrar tahlılı ve kültür bakıldı. Kulturde bakterı üremiş ondan olmus. Tekrar götürüp ıdrar ve kan ısteyın kültürde bakılsın ama. Suan genız akıntısı burun akıntısı hafıf öksürük var 1 haftadır ama ates yok.Gecmıs olsun.Geniz akintisi az öksürük oluyor ara ara
Domuz gribi ve ilacını. Uzun süren ve inmeyen ateş olmuştu. Sürüntü testi yaptırın diye öneride bulundum ama yapılmış zatenGecmiş olsun, ne testi pozitif çıktı, be ilaç verildi?
Çok teşekkür ederim. Geçmiş olsun .kan verdik ama idrar istemedi .Yarın dokturumuza gosterecegim. Yarın doktorumuzun orda söyleyeyim. Kan pahali olur diye devlete gittimGecen ay benım oglumda 4 gun sürdü ateş 39 lardaydı hep. Vıral enfeksiyon dedıler ama bobrek tedavısı gördüğü için ıdrar tahlılı ve kültür bakıldı. Kulturde bakterı üremiş ondan olmus. Tekrar götürüp ıdrar ve kan ısteyın kültürde bakılsın ama. Suan genız akıntısı burun akıntısı hafıf öksürük var 1 haftadır ama ates yok.Gecmıs olsun.