Bebeğimin Amniyon Sivisi Fazla çikti ,dezavantaji Ne Olabilir.Bir Fikri Olan Var Mi?

Mrb bende 24+3 haftalik hamileyim doktorum sivi fazlaligi var bi arastirilmasi lazim dedi şeker tahlili yapildi bisey cikmadi şuanda 7.1cm sivi ölçumu benim gibi olanlar varmi lutfen yardimci olurmusunuz

Mrb bende 24+3 haftalik hamileyim doktorum sivi fazlaligi var bi arastirilmasi lazim dedi şeker tahlili yapildi bisey cikmadi şuanda 7.1cm sivi ölçumu benim gibi olanlar varmi lutfen yardimci olurmusunuz
cnm o haftalarda benimde öyleydi ama sonra kendiliğinden düzeldi bişey olmaz kafana takma o sıvı değişebliyor.

Tesekkur ederim allah razi olsun siz kac haftaliksiniz simdi

Tesekkur ederim allah razi olsun siz kac haftaliksiniz simdi
Mrb.bana da Dr um suyun biraz fazla şekerine baktir dedi.aclik tokluk bakyirdim iyi cikti sonuclarim.ama iki gündür karnim tad gibi rahatsizlik hissediyorum.ölçümü mi bilmiyorum kaç cikti suyum.inşallah sikinti olmaz.düzelir en kisa surede .senin nasil simdi.dr girtin mi.

Evet cnm 15 günde bi kontrole gidiyorum şuan 26 haftaligim artmada yok azalmada yok dedi böyle giderse iyi dedi

Merhabalar ıyı ki böyle bır konu açılmış da ıcım rahatladı bıraz 26 haftalık hamileyim bebeğim suyu 6.7 cm çıktı ve doktorum son 1 Aydır suyu fazla dıyor ayrıntılı da böyle bır sey çıkmadığı ıcın karbonhıdrat ağırlıklı beslenmende dıyor baska bır doktor ıse normal olduğunu söylüyor bugün şeker yüklemem war bu durumu yaşayanlar ilerleyen haftalar da Nasıl oldu acaba bılgı verırsenız çok sevınırım sürekli neden Fazla dıye düşünüyorum cunku

Merhaba benim de suyum fazla çıktı sanırım seker var.. su fazla olunca normal doguma engel mi acaba

Merhaba suan nasılsınız aradan cok uzun zaman gecmiş ama sürec nasıl oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…