Çocuk Hastalıkları Bebegimin alninda leke

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

smiley

Guru
Kayıtlı Üye
21 Mart 2008
367
7
318
38
Merhabalar,
Bebegim 3 haftalik ve 11. Gununde alninda bu leke olustu.
Acaba nedir?
Bi seyler yapilabilirmi?
Simdiden herkese tesekkurler :)
20201105_084540.jpg

Hemanjiyom gibi 🤔

Bu minicik şey 3 haftalık mı 😍 Allahım nazarlardan korusun. Süt kokusu burnuma kadar geldi. Sağlıkla hayırla büyütün.

Benm arkadaşmn bebeğinde de var gözünün kenarnda sağlk ocağnda korkulacat birşey.değil zamanla gecer demişler

Bu tarz lekeler için halk arasında "canın birşey çekince nereni kaşırsan bebeğin orasında şekli ve rengi çıkar" derler

Benim canım karpuz çekmişti kış günü, sırtımı kaşımıştım, bebeğimin sırtında kırmızı renk bir leke var.

annemde bana hamileyken çilek yemiş karnına elini sürmüş. boynumda kırmızı leke var aynı bunun gibi. çilek beni deriz :) tabi halk arası.

annemde bana hamileyken çilek yemiş karnına elini sürmüş. boynumda kırmızı leke var aynı bunun gibi. çilek beni deriz :) tabi halk arası.
Bende var böyle bir leke, annemin canı tavşan eti çekmiş, karnını kaşımış, karnımda tavşan şeklinde siyah bir leke var

Bende var böyle bir leke, annemin canı tavşan eti çekmiş, karnını kaşımış, karnımda tavşan şeklinde siyah bir leke var
Ya sana aşırı saçma gözümle gördüğüm bir olay söylicem.
böyle şeylere görsemde inanmak istemiyorum.
benim amcamın eşi hamileyken hep kola şişesi toplamışlar hamileliği boyunca bir şey için.
Bebeği doğduğunda bebeğinin sırtında kola şişesi şekli vardı. :silah:

hemonjioma benziyor ama degil sanirim, dogsugunda yoktu sonradan mi cikti? vucudunun baska yerlerinde de var mi?

dogum lekeleri dogdugu andan itibaren olur diye bioiyorum ama yanlisim olabilir.bu arada cok tatli miniginiz masallah

Merhabalar,
Bebegim 3 haftalik ve 11. Gununde alninda bu leke olustu.
Acaba nedir?
Bi seyler yapilabilirmi?
Simdiden herkese tesekkurler :)Eki Görüntüle 2715712
bebeğin hayırlı olsun canim.bana gül gibi geldi ama tıpta adı ne bilemicem seni yanlış yönlendirmek istemem oğlumun göz kapağında vardi buna benzer bi leke en iyisini doktor bilir için rahat etsin doktora git bence.

Herkese teker teker tesekkurler💜
Doktorumuz hemanjiom dedi.
3 ayliga kadar takib edecegiz. Sonra tekrar hematolog bakicak. Dogum lekeleri dogumudan 1 ay sonrasinda da cikabiliyormus.
Saglikli olsun tum bebisler🥰🥰🥰

Herkese teker teker tesekkurler💜
Doktorumuz hemanjiom dedi.
3 ayliga kadar takib edecegiz. Sonra tekrar hematolog bakicak. Dogum lekeleri dogumudan 1 ay sonrasinda da cikabiliyormus.
Saglikli olsun tum bebisler🥰🥰🥰
Merhaba benmde oğlumun kulak arkasında var şuan 3 aylık tedavi yaptırdınız mı

Back