bebeğimin alnı hep sıcak:((((

Biricik

üç böcek bir çiçek
Kayıtlı Üye
22 Mart 2007
1.170
6
kızlar oğlumun alnına elimi koyduğumda ateşi var sanıyorum. ama vücudu ,elleri,bacakları normal sıcaklıkta dereceylede ölçüyorum ateşi normal çıkıyor.geçenlerde bir tanıdığımız diş çıkarma evresinde başının çok sıcak olabileceğini söyledi. sizce ne kadar doğrudur?:sm_confused:

Derece kontrolünü ihmal etme, dediğin gibi sonuç normal çıkıyorsa sorun yok demektir. Kibela'nın dediği gibi mevsimsel olması ihtimal. Eğer yine de huzursuz oluyorsan sık sık duş almasını sağla. Su hem enerjisini yerine getirir hem de mevsimsel ateşi önlemeye yardımcı olur.

benim bebeğiminde doğduğundan beri kafası vücüdüna göre çok sıcak hatta elimi kafasına deydirmeden yaklaştırdığımda sıcaklığını hissediyorum

benim bebeğiminde doğduğundan beri kafası vücüdüna göre çok sıcak hatta elimi kafasına deydirmeden yaklaştırdığımda sıcaklığını hissediyorum

sizin bebişlerinizde de olduğuna göre normal bir durum sanırım. endişelenmeme gerek yok herhalde. cevaplarınız için teşekkürler

kızlar oğlumun alnına elimi koyduğumda ateşi var sanıyorum. ama vücudu ,elleri,bacakları normal sıcaklıkta dereceylede ölçüyorum ateşi normal çıkıyor.geçenlerde bir tanıdığımız diş çıkarma evresinde başının çok sıcak olabileceğini söyledi. sizce ne kadar doğrudur?:sm_confused:

bebekler vücuttaki fazla sıcaklıgı başlarına ileterek dengelerler.genel durumu iyi ise,vücut sıcaklıgınıda arada kontrol ettigin müddetçe sorun yok.

İNANA CANIM BENDE AYNI KONUYU AÇACAKTIM BENİMDE ŞU aAN BAŞIMA GELİYOR ÇOK KORKUYORUM BAZEN ATEŞİ VAR SANIYORUM Ç
ÖLÇÜYORUM MAKATTAN VE BAZEN 37 BAZEN 37 BUÇUK ÇIKIYOR...

endişe etmeyin kızlar bende oğlum öyle ateşlendi sandım uyumuyordu da hemen doktora gittim başı ateşlenirse sorun yok vücut ateşlenmesin dedi başı hala sıcak vücut normal ama takmayın normalmiş şimdi 4 aya girdik sanki dişleri erken çıkacak gibi geliyor bana ağzının suyu çok fazla akıyor sürekli kaşıyor elleriyle emmek eğil çünkü emziği eliyle iteleyip ellerini yumruk yapıp sokuyor hırslı hırslı hayırlısı bakalım

benim bebeğim 21 inde 3 aylık olacak.ben de doktora sordum .kızımın kafası vücuduna göre sıcak dedim.ben bunun olabileceğini duymyştum ama birde dr sormak istedim.Oda bizlerin kafamızın vucudumuza oranının 8 de 1 bebklerin ise 4te 1 olduğunu ve damarların yoğun olarak kafadan geçtiği için sıcakmış.

X