kızlar 4 aylık oğlum var. akşam 5,30-6 da uyuyor. 6,30-7:00 çok nadir. bu seferde sabah 5-6 gibi uyanıyor. denedim ama birkaç gün geç uyutsamda sonra yine erken saatlerde uyuyup kalıyor. zaten gün içindede uyandıktan 2 saat sonra uykusu geliyor. uyutuyorum. öğleden sonra 3 gibi uyuyor 4te uyanıyor. sonra 6 da uykusu çok geliyor. çok huysuzlanıyor. sizce nasıl bir çözüm bulabilirim??
kızlar 4 aylık oğlum var. akşam 5,30-6 da uyuyor. 6,30-7:00 çok nadir. bu seferde sabah 5-6 gibi uyanıyor. denedim ama birkaç gün geç uyutsamda sonra yine erken saatlerde uyuyup kalıyor. zaten gün içindede uyandıktan 2 saat sonra uykusu geliyor. uyutuyorum. öğleden sonra 3 gibi uyuyor 4te uyanıyor. sonra 6 da uykusu çok geliyor. çok huysuzlanıyor. sizce nasıl bir çözüm bulabilirim??
canım benim oğlumda seninkinden 3 haftabüyük aynı sorun bizdede var.akşamları hep 6 7gibi yatıp sabah 7 de uyanıyordu.ama gittikçe artık uykusu azalıyo büyüdükçe şimdi 8 e doğru yatmaya başladı bazen 8.30 bile oluyo.zamanla uykusu azalacak zaten o zaman eskisi gbi olsa diyeceğiz
maalesef bunun hiçbir çözümü yok ama keşke olsa? büyüdükçe uyku saatleri azalıyor.akşam daha geç uyumaya ve sabah daha erken kalkmaya başlıyorlar.ama tek değişmeyen gece kaçta yatarlarsa yatsınlar sabahları 5.30 da ayağa dikilmeleri sanırım
cocuk büyüdükce kendi düzenini kurar siz ne yapsanizda bebek kendi uykusunu kendisi ayarlar henüz cok kücük suan önemli olan sabah kacta uyandigi degil gece sorunsuz uyumasi biraz sabretmek zorundasin cnm malesef.büyüdükce düzelecek
sabah 5-6 gibi uyanıyor. int.te bebeğin normal uyku saati 7-8 olması gerekirmiş. çok erken uyanıyorsa hergün gece uykusunu yarım saat ileri kaydırarak böylece sabahta 7-8de uyanmasını sağlanabilirmiş.bende bunu uygulamaya çalışıyorum ama başaramıyorum. 5,30-6 da uyuyor bizimki..sabahta aynı saatte uyanıyor(