A ayLTn Üye Kayıtlı Üye 24 Mayıs 2012 15 0 16 İstanbul 31 Mayıs 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi ayLTn #1 ßi kaç gundur bebegımın TüküRüğü Köpük gibii Sebebii nediR ? biLen var mıı ? bana yardım edınn lütfenn
ßi kaç gundur bebegımın TüküRüğü Köpük gibii Sebebii nediR ? biLen var mıı ? bana yardım edınn lütfenn
K kemece joi de vivre :) Kayıtlı Üye 5 Mart 2012 636 14 118 Ankara 3 Haziran 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi ayLTn #2 normal bir durum endişelenmeyin benim çocuklarımda çok yapardı, özellikle 2. ay ile 4. ay arası sonra da salya çıkarıyorlar bol bol,köpük yapmayı, bıııırrr yapmayı öğreniyordur, susuz kalmaması için sık emzirin...
normal bir durum endişelenmeyin benim çocuklarımda çok yapardı, özellikle 2. ay ile 4. ay arası sonra da salya çıkarıyorlar bol bol,köpük yapmayı, bıııırrr yapmayı öğreniyordur, susuz kalmaması için sık emzirin...
E ee85 Aktif Üye Kayıtlı Üye 29 Nisan 2011 63 0 86 Eskişehir 7 Haziran 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi ayLTn #3 elleri hep ağzında olduğundan fazla tükürük salgılanlyo.tam yutmadığı içinde köpük oluyor