Merhaba arkadaşlar 10 aylık bır bebeğim var doğuştan bir rahatsızlığı oldugu için sürekli benle yatakta yattı. Şuan çok şükür sağlığı yerinde tedavisi bitti. Ama yataktan ayıramıyorum hatta öyleki gece uyutup yanından kalktımmı 10 dakika sonra çığlık çığlığa uyanıyor. Benden başka kimseyi kabul etmiyor.bu arada bu sıkıntıyı sadece gece yaşıyoruz gündüz beşiğe bırakınca kendi uyuyor kımın bıraktıgıda önemli değil. Bu yatak ayırmayı en hızlı ve onu incitmeden nasıl yapabilirim. Çünkü artık aşırı yıpratıyor beni yatakta sağa sola dönemiyorum bel ağrılarım başladı düşcekmi diye sürekli tedirgin uyuyorum
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek Beslenmesi Bebeğimi yataktan nasıl ayırırım acilk yardım
- Konu Sahibi ada2021
- Başlangıç Tarihi
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Canım sende ona ayrı küçük bi yatak al kendi yatağınla birleştir o kendi yatağında uyusun sende kendi yatağında rahat rahat uyursun ben 2 çocuğumuda öyle büttüm. Çok rahat oluyo hatta ben kızım rahat etsin diye tek kişilik yatak aldım duvarla birleştirdim kendi yatağımıda yanına koydum hem düşme tehlikesi olmuyo hemde içim rahat bi şekilde yatıyorumMerhaba arkadaşlar 10 aylık bır bebeğim var doğuştan bir rahatsızlığı oldugu için sürekli benle yatakta yattı. Şuan çok şükür sağlığı yerinde tedavisi bitti. Ama yataktan ayıramıyorum hatta öyleki gece uyutup yanından kalktımmı 10 dakika sonra çığlık çığlığa uyanıyor. Benden başka kimseyi kabul etmiyor.bu arada bu sıkıntıyı sadece gece yaşıyoruz gündüz beşiğe bırakınca kendi uyuyor kımın bıraktıgıda önemli değil. Bu yatak ayırmayı en hızlı ve onu incitmeden nasıl yapabilirim. Çünkü artık aşırı yıpratıyor beni yatakta sağa sola dönemiyorum bel ağrılarım başladı düşcekmi diye sürekli tedirgin uyuyorum
Canım sende ona ayrı küçük bi yatak al kendi yatağınla birleştir o kendi yatağında uyusun sende kendi yatağında rahat rahat uyursun ben 2 çocuğumuda öyle büttüm. Çok rahat oluyo hatta ben kızım rahat etsin diye tek kişilik yatak aldım duvarla birleştirdim kendi yatağımıda yanına koydum hem düşme tehlikesi olmuyo hemde içim rahat bi şekilde yatıyorumcevabınız için teşekkür ederim
Cevabınız için teşekkür ederim ama öyle yatak birleştirmeyle olacak iş değil yüzüm hep ona dönük olacak yataktan kalkıp ağlayınca yanına gıttıgımde koala gibi yapışıyorCanım sende ona ayrı küçük bi yatak al kendi yatağınla birleştir o kendi yatağında uyusun sende kendi yatağında rahat rahat uyursun ben 2 çocuğumuda öyle büttüm. Çok rahat oluyo hatta ben kızım rahat etsin diye tek kişilik yatak aldım duvarla birleştirdim kendi yatağımıda yanına koydum hem düşme tehlikesi olmuyo hemde içim rahat bi şekilde yatıyorum
Siz kendinize alıştırmısınnız ama onu şimdiden alıştırmazsanız ilerde daha zor olur işallah bi yolunu bulursunuz.Cevabınız için teşekkür ederim ama öyle yatak birleştirmeyle olacak iş değil yüzüm hep ona dönük olacak yataktan kalkıp ağlayınca yanına gıttıgımde koala gibi yapışıyor
Siz kendinize alıştırmısınnız ama onu şimdiden alıştırmazsanız ilerde daha zor olur işallah bi yolunu bulursunuz.
AminSiz kendinize alıştırmısınnız ama onu şimdiden alıştırmazsanız ilerde daha zor olur işallah bi yolunu bulursunuz.
- 15 Ocak 2021
- 389
- 782
- 18
- 25
Malesef onuda denedik yok olumsuz sonucAcaba karanlıktan mı tedirgin oluyor
Güzel bir aydınlatmayla alıştırmayı deneseniz
- 29 Ocak 2021
- 2.726
- 5.895
- 108
Malesef ben oğlumu 6 yaşına kadar yanımdan ayıramamıştım. Ne denediysem olmamıştı. İnşallah siz başarırsınız.Merhaba arkadaşlar 10 aylık bır bebeğim var doğuştan bir rahatsızlığı oldugu için sürekli benle yatakta yattı. Şuan çok şükür sağlığı yerinde tedavisi bitti. Ama yataktan ayıramıyorum hatta öyleki gece uyutup yanından kalktımmı 10 dakika sonra çığlık çığlığa uyanıyor. Benden başka kimseyi kabul etmiyor.bu arada bu sıkıntıyı sadece gece yaşıyoruz gündüz beşiğe bırakınca kendi uyuyor kımın bıraktıgıda önemli değil. Bu yatak ayırmayı en hızlı ve onu incitmeden nasıl yapabilirim. Çünkü artık aşırı yıpratıyor beni yatakta sağa sola dönemiyorum bel ağrılarım başladı düşcekmi diye sürekli tedirgin uyuyorum
Oooo çok uzun süre çok zorlanmış olmalısınız. Neler denediniz en azından fikir olsun banadaMalesef ben oğlumu 6 yaşına kadar yanımdan ayıramamıştım. Ne denediysem olmamıştı. İnşallah siz başarırsınız.
- 27 Nisan 2014
- 2.756
- 4.060
- 133
Merhaba arkadaşlar 10 aylık bır bebeğim var doğuştan bir rahatsızlığı oldugu için sürekli benle yatakta yattı. Şuan çok şükür sağlığı yerinde tedavisi bitti. Ama yataktan ayıramıyorum hatta öyleki gece uyutup yanından kalktımmı 10 dakika sonra çığlık çığlığa uyanıyor. Benden başka kimseyi kabul etmiyor.bu arada bu sıkıntıyı sadece gece yaşıyoruz gündüz beşiğe bırakınca kendi uyuyor kımın bıraktıgıda önemli değil. Bu yatak ayırmayı en hızlı ve onu incitmeden nasıl yapabilirim. Çünkü artık aşırı yıpratıyor beni yatakta sağa sola dönemiyorum bel ağrılarım başladı düşcekmi diye sürekli tedirgin uyuyorum
Şöyle düşün hepi topu 10 aydır var olan bir canlı ve tek bildiği şey sizsiniz. Yanından gidince gerilmesi ağlaması çok normal. Çünkü siz onun güvenli limanısınız. Ben 2 sene oğlumla aynı yatakta uyudum koyun koyuna.
9-18 ay dönemi kaygı dönemidir. Kaybetme korkusu başlar. Ve bu duyguyu anneyr karşı çok yoğun yaşar. Yanından gidince kaybolacak korkusu taşır çok normal. Siz onu uzaklaştırmaya çalıştıkça daha ters teper. Çünkü bebekler kafamızdan geçeni sünger gibi emiyor. Siz ne zaman kendinizi ona bırakırsanız o zaman düzelmeye başladığını görürsünüz.
Şuan 3 yaşını bitirdi ve kendi odasında uyuyor. Uyutana kadar koynuma alıyorum yine. Uyuyunca kalkıyorum. Bazen gece uyanır çağırır yanına yatarım. Aynı süreci yaşadım. Ve tek çözümü bebeğinizi kabul edip peki demek :) düşme korkusu bizde de vardı bende yere kocaman bir yatak yaptım orda uyuduk. 1 sene sonra kalmayacak bu halleri tadını çıkarın
Kocam garibim koltukta yatıyor. Şikayetide yok çok şükürAy ne güzel beraber yatin gitsin kocanızı yollayın koltuğa
Şöyle düşün hepi topu 10 aydır var olan bir canlı ve tek bildiği şey sizsiniz. Yanından gidince gerilmesi ağlaması çok normal. Çünkü siz onun güvenli limanısınız. Ben 2 sene oğlumla aynı yatakta uyudum koyun koyuna.
9-18 ay dönemi kaygı dönemidir. Kaybetme korkusu başlar. Ve bu duyguyu anneyr karşı çok yoğun yaşar. Yanından gidince kaybolacak korkusu taşır çok normal. Siz onu uzaklaştırmaya çalıştıkça daha ters teper. Çünkü bebekler kafamızdan geçeni sünger gibi emiyor. Siz ne zaman kendinizi ona bırakırsanız o zaman düzelmeye başladığını görürsünüz.
Şuan 3 yaşını bitirdi ve kendi odasında uyuyor. Uyutana kadar koynuma alıyorum yine. Uyuyunca kalkıyorum. Bazen gece uyanır çağırır yanına yatarım. Aynı süreci yaşadım. Ve tek çözümü bebeğinizi kabul edip peki demek :) düşme korkusu bizde de vardı bende yere kocaman bir yatak yaptım orda uyuduk. 1 sene sonra kalmayacak bu halleri tadını çıkarın
Cevabınız için teşekkür ederim. Daha demin bir arkadaş 6 yıl benle yattı dedı korkuyorum okadar surer dıyeŞöyle düşün hepi topu 10 aydır var olan bir canlı ve tek bildiği şey sizsiniz. Yanından gidince gerilmesi ağlaması çok normal. Çünkü siz onun güvenli limanısınız. Ben 2 sene oğlumla aynı yatakta uyudum koyun koyuna.
- 12 Kasım 2020
- 232
- 220
- 53
- 35
MerhabaMerhaba arkadaşlar 10 aylık bır bebeğim var doğuştan bir rahatsızlığı oldugu için sürekli benle yatakta yattı. Şuan çok şükür sağlığı yerinde tedavisi bitti. Ama yataktan ayıramıyorum hatta öyleki gece uyutup yanından kalktımmı 10 dakika sonra çığlık çığlığa uyanıyor. Benden başka kimseyi kabul etmiyor.bu arada bu sıkıntıyı sadece gece yaşıyoruz gündüz beşiğe bırakınca kendi uyuyor kımın bıraktıgıda önemli değil. Bu yatak ayırmayı en hızlı ve onu incitmeden nasıl yapabilirim. Çünkü artık aşırı yıpratıyor beni yatakta sağa sola dönemiyorum bel ağrılarım başladı düşcekmi diye sürekli tedirgin uyuyorum
Msjinizi okuyunca aklıma ilk gelen acaba bebeğinizi uyku arkadaşıma mi alıştırsanız sevdiği bir oyuncağı ile uyutmaya alıştırırsanız belki yavaş yavaş size bağımlı olmayı unutur
Malesef oyuncak kendi kıyafetlerimi falanda denedim kokumu alsın dıye yok bız bırde çok yaş farkı olmadan kardeşi olsun istiyoruzMerhaba
Msjinizi okuyunca aklıma ilk gelen acaba bebeğinizi uyku arkadaşıma mi alıştırsanız sevdiği bir oyuncağı ile uyutmaya alıştırırsanız belki yavaş yavaş size bağımlı olmayı unutur
- 13 Kasım 2018
- 1.898
- 1.824
- 63
Bizim de odalar bir yataklar ayrıydı tatile gittik geldik bebe yatağında korkmaya başladı sonra odadan tırstı ben de salona geçtim 1 ay sonra eşim dahil oldu bize , hiç şikâyetçi değilim ama büyüyor sonuçta ve ayırmak zorundayım istemesem de zorluk cikartmicagini biliyorum başıma gelmedi geleceğini de sanmıyorum oyuzden tavsiye de veremiyorum su an siz ayırın bize de yazın bari olaki sorun yaşarsam küpe olsun bana da . Kocamı da kandırdım o da garip çocuk başka yerde yatmaz sanıyor ama napim işime geliyor şimdilikKocam garibim koltukta yatıyor. Şikayetide yok çok şükür
Bizim de odalar bir yataklar ayrıydı tatile gittik geldik bebe yatağında korkmaya başladı sonra odadan tırstı ben de salona geçtim 1 ay sonra eşim dahil oldu bize , hiç şikâyetçi değilim ama büyüyor sonuçta ve ayırmak zorundayım istemesem de zorluk cikartmicagini biliyorum başıma gelmedi geleceğini de sanmıyorum oyuzden tavsiye de veremiyorum su an siz ayırın bize de yazın bari olaki sorun yaşarsam küpe olsun bana da . Kocamı da kandırdım o da garip çocuk başka yerde yatmaz sanıyor ama napim işime geliyor şimdilik
İnşallahta gelmez çünkü size bağımlı oluyor aşırı derecede kac aylık sızın bebeğiniz eğer bizimkinden küçükse alışmadan ayırın benim fikrim okadar zorki
- 13 Kasım 2018
- 1.898
- 1.824
- 63
2,5 Yaşında koca bebeğim bağımlılık düzeyinde bi ilişkimiz yok genelde çıkar odaklı ilişkilerimiz çıkarlarımız korunduğu sürece herkes her teklifte açık bu evdeİnşallahta gelmez çünkü size bağımlı oluyor aşırı derecede kac aylık sızın bebeğiniz eğer bizimkinden küçükse alışmadan ayırın benim fikrim okadar zorki