• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebegimi yanlis sevme sekli

Hayal1992

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2018
181
7
28
32
Merhaba Kizlar; ne olur bana bir akil verin, bebegim üc aylik ben yurt disinda yasiyorum , esimin ailesine tatile geldik malatyaya, tabii tüm odak nokta bebis, ilk kez gördüler sevmelerine öpmelerine karismiyorum, fakat bu gece yengesi geldi, cocugu havaya salliyor, sarsiyor minnacik ayaklarina adim basmaya calistiriyor, ben baya kötü oldum, bide dio himbil
Olmus bu bebek, bende dedim yenge doktorlar bas bas bagriyor bebekleri sarsmayin havaya atmayin, beyni sarsilir, bagirsak dügümlenmesi olur, yok onlar ne bilcek , bizde cocuk büyüttük diyor, ben öyle sinir oldum kötü oldum ki, ya bu millet niye anlamiyor ki herkesin cocugu kendine kiymetli, ve her anne cocugunu istedigi gibi yetistirir, diyorum annemde bize öyle yapmamis gayette güzel yürüyoruz , saglikliyiz, Benim annem 3 aydir yanagindan öpmeye kiyamaz koklar, akrabalarm desen öyle, ama neden herkes böyle özenli olmuyor, esime diyorum Allah korusun bisey olsa biz cekicez bizim evladimiz oda abartiyorsn diyor, ne olur yardim edin ne diyeyim ben bunlara, Yarin teyzesi gelecek oda ayni öyle seviyor sıkarak hoplatarak, ben yavruma kiyamazken böyle izlemek beni deli ediyor

Benim yakın arkadaşımda 2 ay önce doğum yaptı. O günden bu yana herkese açık açık söylüyor, izin vermiyor o tarz davranışlara. Ki doktoru kaç kere uyarmış, öpmek yasak sadece koklayarak sevin diye. Çok mühim gerçekten. O ağızlardaki tükürük pamuk gibi bebeklere değiyor ya benim bile içim elvermiyor. 🤦🏼‍♀️ Kesin ve sert dille uyarmalısın.

Valla bende bebegimi dogurduktan 9 ay sonra gun yuzune cıkarıcam steril bi odaya koyucam bebegımı sorana uyyo zorla uyutyorum uyandırmayın dıycem🤭🤭 tabı ısın sakası ama bırakın oyle sevmelerını bide o sigara içip geliyolar ya bebegı muc muc opuyolar. miss kokulu bebek leş gibi sigara kokuyor. Ya da ellerını yıkamazlar etmezler bebegın dudagına agu bugu yapıp severler. Bıyıklarıyla sakallarıyla operler ıyy. Ozaman nasıl engel olacam hıc bılmıyorum😥😥 sanırım sızde napsanız engel olamazsınz boylelerıne

Opmelerine nasıl izin veriyorsunuz ? Küçücuk bebek. Ağız burun mikropların ilk girdiği yerler..
Bende istemiorum aslinda ama
Laf etsem esim
Mahv eder, bide elinden öpüyorlar daha cok, yanagi tahris olmasin diye, ya zaten
Bebegin eli hep agzinda akil var mantik var düsünün biraz , deli olmadan su iki hafta bi gecse

Zihniyet meselesi tamamen ama annesi sensin o bebeğin sen düşünmelisin, verme öyle sevene daha koklamaya kıyamaz insan o sabiyi ele avuca gelmez, sallamak sarsmak ne oyuncak bebek mi bu😮😤 kırılan kırılsın alınan alınsn valla. Çokta şey...

Benim yakın arkadaşımda 2 ay önce doğum yaptı. O günden bu yana herkese açık açık söylüyor, izin vermiyor o tarz davranışlara. Ki doktoru kaç kere uyarmış, öpmek yasak sadece koklayarak sevin diye. Çok mühim gerçekten. O ağızlardaki tükürük pamuk gibi bebeklere değiyor ya benim bile içim elvermiyor. 🤦🏼‍♀️ Kesin ve sert dille uyarmalısın.
Bende öyle yapicam
Umrumda degil, kayinbabam ve kayinvalidem vardi ses edemedim ama umrumda degil bidaha agzimi acicam, bisey olsa benim icim yanacak

3 aylık bebek yürütülmeye çalışılmaz havaya atılmaz onun bir omurga dengesi var bazılarında çocuk oturmaya başlamadan oturtur bunların hepsi çok büyük hata ellerindeki bebeğin sağlığını düşünmeyip onu oyuncak bebek sananlar var birdaha böyle şeyler yapmalarına izin verme onlar kendilerine çok güvenseler bile 3 aylık çocuk kucakta sessizce sevilir

Genelde aman ne güzel seviyorlar falan derim, annelere cok hassas diye kizarim ama 3 ay dediginiz, daha gozunu acmamis bebe.
Öpülmez de hoplatilmaz da.
Izin vermeyin.

Ayy bende yurt disinda kaliyorum ve turkiyeye tatile gidince aynisini yasadim. Benim bebegim bide erken dogdugu icin daha cok sakinmam gerekiyordu, ben beceremedim valla bebegim hasta oldu 5 gun hastanede yattik :'( cok sukur Rabbime su an iyi evime dondum canim canim evimm. valla bebegini uzak tut sonra ceken hastanelere dusen sen olursun 🤷‍♀️

Kucuken sevmezdim hala sevmiyorum şu öpüşme muhabbetlerini.

Nedir el kadar bebekten istediğiniz. Öpünce ne opmeyince ne. Çok istiyorsan kafasına bir öpücük kondur oldu bitti.

Openlere razıyım, ağızlarını aça aça vakumluyanlar en çok sinir bozanlar.

Bebekler dillense küfür eder eminim.

Back