Bebeğimi yalnız bırakmıştım çok ağlamış yardım

beyzaakk

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2023
33
5
1
27
Kızlar merhaba bebeğim uyuyordu aşağı katta Bodrum'da eşyalarımız vardı bir şeyler aramak için gitmiştim 5-10 dakika boyunca bebeğim çok ağlamış evde de kimse yoktu komşular söyledi bir şey olur mu üstelik ağlamaktan tek gözünde çakallar olmuş yardım edin nolur bir şey olmuş mudur

Gerçekten tebrik ederim sizi bebeğiniz ne kadarlık? Nasıl evde yalnız bırakıp çıkabiliyorsunuz kamera bile olsa yapılmaz . Bi daha lütfen asla yalnız bırakmayın

Gerçekten tebrik ederim sizi bebeğiniz ne kadarlık? Nasıl evde yalnız bırakıp çıkabiliyorsunuz kamera bile olsa yapılmaz . Bi daha lütfen asla yalnız bırakmayın
4 aylık uyuyordu hemen bakıp geldim ama çok ağlamış

4 aylık uyuyordu hemen bakıp geldim ama çok ağlamış
Sizde bi anlık gafletle yapmışsınız tamam kendinize çok yüklenmeyin ama bunuda unutmayın bir daha nolursa olsun 2 yaşında dahi olsa asla evde tek bırakmayın. Hiç birşey çocuğunuzdan önemli değil

Nasıl bir mantıkla bebeği yalnız bıraktınız Allah korusun ya daha kötü bisey olsaydı. Dilimin ucuna çok şey geliyor da neyse...
Yani hamilesiniz ya cok hassassiniz galiba kadin zaten cok uzulmus...malesef bazilarimiz evde hem erkek hem kadin olunca cocuklarida perisan etmemek icin bodruma surukle getir gotur bodrumdan aldigi seyi belki bebekle tasiyamayacak 5 dakikalik diyebiliyoruz keske birakmasaymis ama olmus bi kere

Sizde bi anlık gafletle yapmışsınız tamam kendinize çok yüklenmeyin ama bunuda unutmayın bir daha nolursa olsun 2 yaşında dahi olsa asla evde tek bırakmayın. Hiç birşey çocuğunuzdan önemli değil
Haklısınız öyle görünce çok ağladım zaten

Haklısınız öyle görünce çok ağladım zaten
İmkanınız varsa bir kamera alın. O uyurken diğer odalardaki işlerinizi yaparsınız. Evde asla yalnız bırakıp bir yere gitmeyin. Anlıyorum sizde uykusuzsunuz yorgunsunuz yapılacak tonla iş var aklımız kalmıyor ama bu konuda hiç hataya yer vermeyin. Şimdi bol bol öpüp koklayın yanında olduğunuzu hissettirin söyleyin.

Hep öptüm ilk defa bu kadar çok ağlarken gördüm inşallah ona zarar vermemiştir bu kadar ağlamak vicdan azabı çekiyorum

Hangi kafayla öyle bir sey yaptınız ki. 4 aylık bebek kusmuğunda bile boğulabilir Allah korusun. Depremi var yangını var. Ben 1 yaşındaki kızımı gözümün önünden ayırmıyorum. Bir daha yalnız bırakmayın sakın

Hep öptüm ilk defa bu kadar çok ağlarken gördüm inşallah ona zarar vermemiştir bu kadar ağlamak vicdan azabı çekiyorum
Sakin ol hepimiz insanız hata yapabiliriz. Seninki biraz büyük olmuş düşünememişsin ama şükür ki bebeğin sağlıklı allah korusun daha kötü bişey olabilirdi. Sen hep yanında ol annesi onun tek bildiği , istediği güvendiği sensin.

Bazen yanında olsanız da uzun süre ağlayabiliyorlar, özellikle kolik bebekler. O yüzden bir şey olduğunu sanmıyorum. Allah evladınıza da size de sağlıklı uzun ömürler versin inşallah. Sıkı sıkı sarılın, artık güvende

Amin inşallah bir daha onu asla yalnız bırakmıcam 1 dakika olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…