Zaten vicdan azabı çekiyorumNasıl bir mantıkla bebeği yalnız bıraktınız Allah korusun ya daha kötü bisey olsaydı. Dilimin ucuna çok şey geliyor da neyse...
4 aylık uyuyordu hemen bakıp geldim ama çok ağlamışGerçekten tebrik ederim sizi bebeğiniz ne kadarlık? Nasıl evde yalnız bırakıp çıkabiliyorsunuzkamera bile olsa yapılmaz . Bi daha lütfen asla yalnız bırakmayın
Çakal nasıl oluyor?ağlamaktan tek gözünde çakallar olmuş
Sizde bi anlık gafletle yapmışsınız tamam kendinize çok yüklenmeyin ama bunuda unutmayın bir daha nolursa olsun 2 yaşında dahi olsa asla evde tek bırakmayın. Hiç birşey çocuğunuzdan önemli değil4 aylık uyuyordu hemen bakıp geldim ama çok ağlamış
ÇapaklarÇakal nasıl oluyor?
Yani hamilesiniz ya cok hassassiniz galiba kadin zaten cok uzulmus...malesef bazilarimiz evde hem erkek hem kadin olunca cocuklarida perisan etmemek icin bodruma surukle getir gotur bodrumdan aldigi seyi belki bebekle tasiyamayacak 5 dakikalik diyebiliyoruz keske birakmasaymis ama olmus bi kereNasıl bir mantıkla bebeği yalnız bıraktınız Allah korusun ya daha kötü bisey olsaydı. Dilimin ucuna çok şey geliyor da neyse...
Capak olsa gerekÇakal nasıl oluyor?
Haklısınız öyle görünce çok ağladım zatenSizde bi anlık gafletle yapmışsınız tamam kendinize çok yüklenmeyin ama bunuda unutmayın bir daha nolursa olsun 2 yaşında dahi olsa asla evde tek bırakmayın. Hiç birşey çocuğunuzdan önemli değil
İmkanınız varsa bir kamera alın. O uyurken diğer odalardaki işlerinizi yaparsınız. Evde asla yalnız bırakıp bir yere gitmeyin. Anlıyorum sizde uykusuzsunuz yorgunsunuz yapılacak tonla iş var aklımız kalmıyor ama bu konuda hiç hataya yer vermeyin. Şimdi bol bol öpüp koklayın yanında olduğunuzu hissettirin söyleyin.Haklısınız öyle görünce çok ağladım zaten
Hep öptüm ilk defa bu kadar çok ağlarken gördüm inşallah ona zarar vermemiştir bu kadar ağlamak vicdan azabı çekiyorumİmkanınız varsa bir kamera alın. O uyurken diğer odalardaki işlerinizi yaparsınız. Evde asla yalnız bırakıp bir yere gitmeyin. Anlıyorum sizde uykusuzsunuz yorgunsunuz yapılacak tonla iş var aklımız kalmıyor ama bu konuda hiç hataya yer vermeyin. Şimdi bol bol öpüp koklayın yanında olduğunuzu hissettirin söyleyin.
Sakin ol hepimiz insanız hata yapabiliriz. Seninki biraz büyük olmuş düşünememişsin ama şükür ki bebeğin sağlıklı allah korusun daha kötü bişey olabilirdi. Sen hep yanında ol annesi onun tek bildiği , istediği güvendiği sensin.Hep öptüm ilk defa bu kadar çok ağlarken gördüm inşallah ona zarar vermemiştir bu kadar ağlamak vicdan azabı çekiyorum
Bazen yanında olsanız da uzun süre ağlayabiliyorlar, özellikle kolik bebekler. O yüzden bir şey olduğunu sanmıyorum. Allah evladınıza da size de sağlıklı uzun ömürler versin inşallah. Sıkı sıkı sarılın, artık güvendeKızlar merhaba bebeğim uyuyordu aşağı katta Bodrum'da eşyalarımız vardı bir şeyler aramak için gitmiştim 5-10 dakika boyunca bebeğim çok ağlamış evde de kimse yoktu komşular söyledi bir şey olur mu üstelik ağlamaktan tek gözünde çakallar olmuş yardım edin nolur bir şey olmuş mudur
Amin inşallah bir daha onu asla yalnız bırakmıcam 1 dakika olsunBazen yanında olsanız da uzun süre ağlayabiliyorlar, özellikle kolik bebekler. O yüzden bir şey olduğunu sanmıyorum. Allah evladınıza da size de sağlıklı uzun ömürler versin inşallah. Sıkı sıkı sarılın, artık güvende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?