• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Premature Bebekler Bebeğimi ventilatöre bağlamışlar lütfen dua edin

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Rabbim sağlık sıhhat versin. Bende 10 gündür bebeğimi küvezde bekliyorum. doktorların ağzından çıkacak iki güzel kelimeye bakıyorum. çok zormuş Allah hepimize kuvvet evlatlarımıza güç versin. Sağlıkları sıhhatleri ile çıkıp gelsinler.

3 ayı geçti bebeğim hala hastanede ikizi evde ama her salı oda göz muayenesi için hastaneye yatıyor rop ameliyatı oldu takipleri yapılıyor
gelelim utku karan bebeğe geçen hafta beşiğe alındı antibiyotiği bitti beslenmesi biberonla tamdı herşey yolunda tam çıkacak derken tekrar oksijen desteği aldı ve küveze konuldu şimdi küvezde takipte oksijenini azaltarak kesmeye uğraşıyorlarmış bizden bukadar yerın hem çağan arsal hastaneye yatacak hem diğerinin ziyareti var

dün oksijenini kesmişler kendi solunum yapamamış tekrar oksijene bağlanmış dr biraz daha bizimle dedi
birtürlü desteksiz soluyamıyor

canım yavaş yavaş aşama aşama aşacaktır allahın izniyle... dualarım benim oğlum ve tüm bebeklerimizle...

dün oksijenini kesmişler kendi solunum yapamamış tekrar oksijene bağlanmış dr biraz daha bizimle dedi
birtürlü desteksiz soluyamıyor

doktorlar oksijeni kesmeyi denediğine göre iyiye gidiyor demektir. şimdi başaramamış olsa bile .atlatacak inşallah. Allah yardımcınız olsun,başka sıkıntı vermesin. biraz daha büyüyüp kilo alınca mutlaka aşıyolar bu oksijen desteği denen şeyi.içini rahat tut

çok sağolun kızlar

bekliyoruz kendi başına nefes alabildiği oksijen ihtiyacının bittiği zaman verecekler Allahın izniyle
başka bir sıkıntısı kalmadı çok şükür

allah yardımcın olsun cnm inş. bir an önce kucağına alırsın yavrunu sağlıklı bir şekildeeee

çok sağolun kızlar

bekliyoruz kendi başına nefes alabildiği oksijen ihtiyacının bittiği zaman verecekler Allahın izniyle
başka bir sıkıntısı kalmadı çok şükür

İyiye gidiyor ozaman sevindim:)devamı gelir iyiliğini inş:)

merhaba kızlar
bugün gördüm diğer oğlumu konuştum onunla bana gülümsedi oksijen ihtiyacı bitince verceklermiş dr a sordum nezaman biter diye yarında bitebilir 2 sene sonrada dedi
bırakacak kimse olmadığı için evdkinide götürdüm eşimi rezil etti o göremedi diğerini bunu susturmakla meşguldü bu çok edepsiz hiç durmuyor şimdide ağlıyor

Back