Premature Bebekler Bebeğimi ventilatöre bağlamışlar lütfen dua edin

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
anne için çok yıptarıcı bi süreç ama kendini toparla canım emin ol o senden güç alacaktır. bende yaşadım aynı şeyleri bebeğini öyle görmek insanı çok yaralıyor ama geçecek merak etme yakında gelecek evine.

1cc beslemeye başlamışlardı hafta başında şimdi 15cc ye çıkardılar antibiyotik tedavisi 8 gün daha uzatılmış 2000gr civarında oksijen ihtiyacı azaldı ama devam ediyor Allah kısmet ederse toparlanıyor iyi ama çok yorgun görünüyor

Allahim sifa ismiyle sifa versin herkesin yuzunu guldur sun insaallhhh

en kısa zamanda hayırlısıyla toparlanır kollarına gelir inşallah yavrun..

Çok sevindim canım bak bunlarda güzel haberler inşallah yakında oksijen ihtiyacı hiç kalmaz.Oksijen ihtiyacı dfa ortadan kalkarsa daha çabuk toparlar.İnşallah buradan daha iyi haberlerini alırız...

Oy kıyamam inş Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın

kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim iyiki varsınız
beşiğe almışlar kuzumu oksijen vermeye devam ediyorlarmış göz ameliyatı yapabilirlermiş pzts belli olacakmış antibiyotik tedavisi sürüyormuş durum bu Allah hayırlısını versin

rabbim tüm meleklerimize dayanma gücü versin onları bizden ayırmasın, yüreğinizi ferah tutun.
Umarım bir gün bu sıkıntılı günler yalnzıca anı olarak kalır hayatınızda.

bugün iyi haberler aldım biberonla tam besliyorlarmış iyiymiş oksijeni gözleri için veriyorlarmış çok ihtiyacı kalmamış antibiyotiğe devam ama genel olarak toparlanmış

bugün iyi haberler aldım biberonla tam besliyorlarmış iyiymiş oksijeni gözleri için veriyorlarmış çok ihtiyacı kalmamış antibiyotiğe devam ama genel olarak toparlanmış

Harika haber.Allah devamını getirsin iyiliğinin çok sevindim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…