Premature Bebekler Bebeğimi ventilatöre bağlamışlar lütfen dua edin

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

ucrubana

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2010
814
3
96
İzmir
tam herşey yoluna giriyor derken tekrar fenalaşmış 28 haftalık 1050 gr doğmuştu oğlum ikiz kardeşi 49 gün kaldıktan sonra çıktı ama o çıkamadı şimdide tekrar solunum cihazına bağlamışlar hastaneden dr bilgi vermek için aradı beslemeyi kestik cihaza bağladık dedi
Allahım ne olur yardım et ölmesin kuzum okadar çok şey atlattıki bunuda atlatsın eve gelsin sizden dua istiyorum temiz ağız dua kabul olur Allah yavrularınıza zeval vermesin:Saruboceq:

canım hayırlısı ile çıkıcak oğlun bu yazıları yazarken bile bebişin için dua ediyorum

çok güçlü oluyor bu minicik bebekler. bizde geçtik aynı yollardan. çok çok zor biliyorum ama geçecek merak etme. atlatacak en kısa zamanda.

rabbim sifasini versin insallah hersey cok güzel olacak.rabbim büyük tez zamanda annesine kerdesine kavussun insallah.yavrunun bu tüm cektikleri geride kalsin insallahhhhh.

rabbim şifa versin meleginizi kendi melekleriyl korusun kardeşine anne babasına bagışlasın inşallah dualarım meleginizle

ALLAH ŞİFA İHSAN ETSİN annelerin duası kabul olur babaların duası peygamber duası gibidir tevekkül edin Allah size ihsan etti inşallah size bağışlar metanetli ol sakın isyan etme imtihan dünyası bunuda bi iznillah atlatırsınız dualarımız sizinle

canım Allah şifa versin minik bebeğimize..
en kısa zamanda oda ikiz kardeşinin yanına evine dönsün..

Allah yardımcısı olsun annesi inşallah bunun solunumu nun düzelmesi zaman alıyo demekki atlatıcak inşallah ikiside boy boy büyüyecek inşallah

birce canım inşallah bebegim toparlanır kardeşinin ve senin yanına gelir dualarımız tüm küvezdeki bebekler için ALLAH ŞİFASINI VERSİN:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

allah acil şifa versin.. inşallah en yakın zamanda annesinin ve kardeşinin yanında olur küçük savaşçı...

üzülme canim demekki bu bebeginin cigeri daha az gelismis daha cok destege ihtiyaci var.. kaybetmiceksin aklina öyle seyler getirme... neler atlattilar bunuda atlatir insallah..dualarimiz bütün küvezdeki bebekler ve onlarin aileleri icin...

İyi olacak annesi ventülatöre bağlandı diye ölmez merak etme biz 8 aydır o makinaya bağlıyız yeni makinaya bağlandığı için beslenmesini kesmişlerdir.Ventülatöre bağlanınca makine hava bastığı için karında şişlik oluyo o yuzden beslenmeyi kesmişlerdir.Sen içini rahat tutki bebeğin daha çabuk toparlasın.Dualarım sizinle allah tez zamanda şifasını verir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…