- 8 Ağustos 2020
- 9
- 4
- 1
- 25
- Konu Sahibi Gdjdbdbdbbdbdb
Mrh hanimlar size bi sorum olucak bebegim 1 aylik kilo alimi çok iyi gunduzleri 2 saatte bir emiyor ama geceleri uyandirmasam 6 7 saat uyanmicak uyandirmalimiyim kendisimi uyanmali ![110 :110: :110:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk110.gif)
![110 :110: :110:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk110.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mrh hanimlar size bi sorum olucak bebegim 1 aylik kilo alimi çok iyi gunduzleri 2 saatte bir emiyor ama geceleri uyandirmasam 6 7 saat uyanmicak uyandirmalimiyim kendisimi uyanmali![]()
Uykuda anne sütü kadar faydalı bebek için uyanmıyorsa ihtiyacı yok karnı aç değil demektir uyandırmayın. İnanın onlar açılsa yeei göğü inletir zatenMrh hanimlar size bi sorum olucak bebegim 1 aylik kilo alimi çok iyi gunduzleri 2 saatte bir emiyor ama geceleri uyandirmasam 6 7 saat uyanmicak uyandirmalimiyim kendisimi uyanmali![]()
Tsk ederimUykuda anne sütü kadar faydalı bebek için uyanmıyorsa ihtiyacı yok karnı aç değil demektir uyandırmayın. İnanın onlar açılsa yeei göğü inletir zaten![]()
Gece kan sekerinin düşmesi tehlikeli bir durum amaÇok zor uyanıyor uyandirdiğim zman emmek istemiyor azcik emsede uyuyor yine ama bikez denedim 6 saat sonra kendi uyandi ve çok güzel doyana kadar emzirdim
Bilgileriniz için tesekkürlerGece kan sekerinin düşmesi tehlikeli bir durum ama
Sariligimiz var ama hafifSarilik ya da baska bir rahatsizligi yoksa uyandirmayin, acikinca kendi uyanir demisti bizim doktorumuz, ben de uyandirmadim
O zaman uyandirip emzirin bence. Yalniz anne sutu sarilik mi yoksa klasik yenidogan sariligi miSariligimiz var ama hafif
Mrh hanimlar size bi sorum olucak bebegim 1 aylik kilo alimi çok iyi gunduzleri 2 saatte bir emiyor ama geceleri uyandirmasam 6 7 saat uyanmicak uyandirmalimiyim kendisimi uyanmali![]()
Benim de 1 hafta sonra 1 aylık olacak bir bebeğim var. Hemen hemen senin bebeğin gibi. Sadece emziriyorum. Hem çok gazlı hem kabızlık da var biraz. Ben korkuyorum acaba almış mıdır yeteri kadar kilo diyeÇok zor uyanıyor uyandirdiğim zman emmek istemiyor azcik emsede uyuyor yine ama bikez denedim 6 saat sonra kendi uyandi ve çok güzel doyana kadar emzirdim
Evet şükür gaz ve kabizlık sıkıntimizda yok olmasi gerektiginden daha iyi kilomuz tek korktuğum gece uyumasiBenim de 1 hafta sonra 1 aylık olacak bir bebeğim var. Hemen hemen senin bebeğin gibi. Sadece emziriyorum. Hem çok gazlı hem kabızlık da var biraz. Ben korkuyorum acaba almış mıdır yeteri kadar kilo diye
Sen geceleri o düzende devam ettiğin halde mi kilo alımı iyi gitti?
Evet şükür gaz ve kabizlık sıkıntimizda yok olmasi gerektiginden daha iyi kilomuz tek korktuğum gece uyumasi
Degil bir aylık 3 cocugumu da ayni doktorun tavsiyesiyle büyütüyorum. 2.5 kilo üstündeki bebegi uyuyorsa uyandirmayin dedi. Hic uyandirmadim guzelce emzirip uyuttum satilik vs zaten ilk haftadan sonra olmaz dedi. Annenin de dinlenmeye ihtiyaci var. Karni tok alti kuru bebek zorla neden uyandirilsin ki.. bu konuda farkli fikirler elbette vardir ben deneyimlerimi paylastim.
[/QUOsarılıği var bilirubini 12 zarari olurmu sizce
17 üstü fototerapi alır. 12 sorun değil. O sarimsi görüntünün duzelmesi zaman alır ama bisey olmaz.Sarılığı var bilirubini 12 zarari olurmu sizce