- Konu Sahibi ToprakAnA2014
-
Henüz 6 günlük bir oğlum var Rabbim e şükürler olsun.. Ancak uç gündür sutum dolu dolu geliyor ama uç gündür paşami uyurken emziremiyorun ne yapsam da emmiyor burnunu topuğunu sıkıyorum banamisin demiyorçok üzülüyorum bu duruma 2 saatte bir emmesi gerek demişti Dr um bugün sahip kasikla verdim zor oluyor ama bi şekilde geçiyor bogazindan emmesi için ne yapmaliyim lütfen yardim edin kızlar
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hayırlı olsun bebeğiniz buraya ismi için konu açmıştınız ne koydunuz adını merak ettim.uyanması için de altını açın uyanır o zaman.
Ben ne yaptıysam uyanmadı bebeğim ya acayip yüksekti sarılığı
Uyandırmazsanız kaç saatte bir emiyor pekii?
Canim benim oglum 3 gunlukken filan yasadim bunu hastanedeysim hemsireler yol gostermisti sagolsunlar.kucagina aldiginda altini soy pantalon kismini ayaklarini filan oksa uyansin :) ve elinin ust kismina hafif hafif parmaginla vurarak uyar.emerken hemen uykuya geciylrsada yapabilirsin.birde gogsun daha agzindaysa cenesinden uyarabilirsin hafiften emme hareketi yaptirarak.kolay gelsin.
Tatlim ben hastanede kuzenimin yanında kalmıştım bizim bebikde cok uyuyordu altini acinca hepten gevseyip uyuyordu. Hemsire cok az bir bicimde burnunu sikmamizi onermisti baslarda kiyamiyorsun ama sonra sonra alışırsın. :-D
yenidoğan bir bebeğin 2 saatte bir emzirilmesi gerekir,öncelikle sarılık olamaması için sonra da dış dünyaya uyum sağlayıp beslenmesi için..
uyuyan çocuk uyandırılmaz olayı ilk 1-2 ay için geçerli değildir.o yüzden konu sahibi bebeğini emzirmenin yolunu bulmalı.benim kızım 4,5 aylık ve geceleri mama yemiyor,sütüm zaten yok doktorumuz artık uyandırmayabilirsin 2 ayı geçti dedi ve o uyanana kadar dokunmuyorum.ama 6 günlük bir bebek zaten günün çoğunu uykuda geçirir.
bence ayaklarını gıdıkla ya da burnunu çok hafif sık ama acıtma sakın biz öyle yapıyorduk
benim yiğenimde olduğunda bizde aynı sorunu yaşasdık uyandırmanız gerekiyor yoksa emmediği için sarılık oluyormuş biz burnunu sıkıyorduk altını açıyorduk allah kolaylık versin güle güle büyütün
çünkü yeni doğan bebeklerin 2 saatte bir emmesi gerekiyor,yoksa kan şekeri düşüyor ve bebek için tehlikeli ,bir şekilde uyandırılması lazım ,kendini hala anne karnında sanıyor ,
konu sahibi arkadaşım ,burnunu sıkarak uyandırmalısın ,2 saate bir emmesi şart,yoksa şekeri düşer ,o daha acıktığının farkında değil,sizin uyarmanız lazım.
Uyurken bile emmiyordu sarılığı baya yüksekti 16 felan oldu en son bir gün boyu uyuduğunu biliyorum ama kac tane doktora götürdük geçmedi en sonunda mama verdik kendine geldi biraz emdi ama çok erken bıraktı işte emmmyi
Ben ne yaptıysam uyanmadı bebeğim ya acayip yüksekti sarılığı
Hepinize tek tek tesekkur ederim allah razi olsun sizden .. Deniyorum her yolu ama olmuyorkendimi çok tecrübesiz hissetmeye bebegime yetemedigimi hissetmeye basladim çok üzgünüm
sizin de yeni mi doğdu bebeğiniz ben konu sahıbınden alıntı yaptığımı sandım yazdıklarım onun içindi belki siz büyütmüşsünüzdür bebeğinizi
Teşekkürler tavsiyelerin için cnm. Hımm evet şuan 11 aylık büyüdü çok şükür ama çok çektim o emme döneminde ama olmadı kısmet.şuan iyi çok emmediği için araştırdım ne yedirirsem daha iyi olur diye ve görenler daha byük sanıyor çok şükür allahıma☺
maşallah bebeğine cnm :)
sağlıklı olsun da bazı şeylerı kafaya çok takmamak lazım.
Hepinize tek tek tesekkur ederim allah razi olsun sizden .. Deniyorum her yolu ama olmuyorkendimi çok tecrübesiz hissetmeye bebegime yetemedigimi hissetmeye basladim çok üzgünüm
Henüz 6 günlük bir oğlum var Rabbim e şükürler olsun.. Ancak uç gündür sutum dolu dolu geliyor ama uç gündür paşami uyurken emziremiyorun ne yapsam da emmiyor burnunu topuğunu sıkıyorum banamisin demiyorçok üzülüyorum bu duruma 2 saatte bir emmesi gerek demişti Dr um bugün sahip kasikla verdim zor oluyor ama bi şekilde geçiyor bogazindan emmesi için ne yapmaliyim lütfen yardim edin kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?