Bebeğimi uyandirip emziremiyorum yardim :(

Bende ayni durumu yasadim. Bide erken dogumdu bnimki ve sarılığı cok artti doktor saat basi emzirmelisn dedi ve bnm kizim surekli uyuyordu.son care sutumu sagip kasikla agzina doktuk uyudugu zaman.cok zor zamanlardi ama gecti cok sukur suan 7aylkk kizim ve bu seferde memeden ayrilip yatagina yatmak bile istemiyor:) allah bagislasin gulr gule buyutun ins

Paşamız uykusuna düşkün maşallah :) Bebeğiniz zamanla alışır bence, telaş yapmayın.
Memeyi almıyorsa, sütünüzü sağıp, iğnesi alınmış bir şırınga ile besleyebilirsiniz, kaşıktan daha kolay olur diye düşünüyorum.

4-5 saati buluyor maalesef uyandirmassam ki zaten uyandiramiyorum sinirlerim çok bozuldu kasikla veriyorum sagip :(

Altini degisiyorum ise yaramiyor maalesef iki gün önce de ayniydi Dr a gittik hafif var dedi sariligi sık sık emzir dedi :(

Sıkıyorum ama sanirim kiyamadigimdan hic bir etki birakmiyor maalesef çok sagolun bu arada

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yenidoğan için 5-6 saat gerçekten uzun bir süre gibi görünüyor. Bu sürede uyumadan önce kaç cc süt içmiş oluyor kaşıkla verdiğinizde dikkat edebiliyor musunuz? Edemiyorsanız bıberondan verıp bakar mısınız? Her bebek farklıdır acaba cok ıstahlı bır bebek ıhtıyacı olanın fazlasını ıcın uykuya mı dalıyor?
Ben sizin yerinizde olsam, bir haftalık olduğunda kilo ve sarılık kontrolune gıderdım. Boylece gerçekten ne sıklıkla uyandırmanız gerektıgı tespıt edılebılır. Bazen bız bebeklerimiz içn endıse etsek te kılo alımları ıyı olunca dr.lar ne yapıyorsn aynen devam dıyorlar.

Ben gecen hafta 4130 gr kilo ile bebeğimi Dünya'ya getirdim hastaneden çıkış kilomuz 4000 kiloudu hastaneden çıkmadan Sünnet oldu Sünnet'i enfeksiyon kaptı 3 günlükken antibiyotik kullanmaya başladık bu arada ben sezeryan olduğumdan hemen süt gelmedi bebeğimde hem antibiyotik kullandığından hep uyudu hemde enfeksiyondan kilodan düştü Doğumunun 8.gününde kilosu 3560 olmuştu Dr 1 hafta 2 saatte bi uyandırıp emzirmem Şartı ile müsade etti haftaya gittiğimizde kilo almamış olursa manaya başlatacak çok moralim bozuk bebeğime bakamayacağım gibi geliyor bu arada ben bebeğim kendini toplasın siye günde 2 defa 20 cc kadar da mama veriyorum.böylr bir durum yaşayanlar var mı ?

Back
X