Merhaba arkadaslar. Bebegimin dogdugundan beri reflusu var ve surekli kusuyordu. 5 aylik olana kadar ilaclarla kusmasina engel olmaya çalıştık o zamana kadar sadece anne sutu aldi ama 4.aydan sonra hem benim sutumde azalma oldu hemde bebegimin kusmalari iyice artti kilo almamaya başladı doktorumuz Aptamil AR mamaya basla dedi. Bende kullanmaya basladim kusmasi azaldi Allaha sukur. Günde 3 kez Aptamil AR vermeye basladim diger zamanlarda da emzirdim ama 5 dk emiyordu en fazla ve kusuyordu sütümü sagmaya basladim en fazla 50 cc oluyordu. Yetmediğini dusunup mamayi artırdım ve bebegim 6 aylik oldugunda artik hic emmeye basladi ve emzirmeyi denediğimde ciglik cigliga agliyordu.
Simdi 7bucuk aylik oldu ve ben cok uzuluyorum yeniden emzirmek istiyorum göğsümun biri bitti digerinde ise sagarsam gunde 30 cc kadar çıkıyor ama bebegim memeyi gormek bile istemiyor ciglik cigliga ağlıyor kesinlikle kabul etmiyor uykuda bile emmek istemiyor.
Ben yeniden bebeğimi emzirmek istiyorum. Nasil yapabilirim tekrar nasil memeye alisir? Benzer durumda olan oldumu? Yoksa artik cokmu gec cok merak ediyorum..yardimci olursanız çok sevinirim
Simdi 7bucuk aylik oldu ve ben cok uzuluyorum yeniden emzirmek istiyorum göğsümun biri bitti digerinde ise sagarsam gunde 30 cc kadar çıkıyor ama bebegim memeyi gormek bile istemiyor ciglik cigliga ağlıyor kesinlikle kabul etmiyor uykuda bile emmek istemiyor.
Ben yeniden bebeğimi emzirmek istiyorum. Nasil yapabilirim tekrar nasil memeye alisir? Benzer durumda olan oldumu? Yoksa artik cokmu gec cok merak ediyorum..yardimci olursanız çok sevinirim