• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimi kundaktan nasıl ayırırım

tgbylcn

Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2023
35
2
6
32
Merhaba tecrübeli anneler 3 aylık bi papatyam var kundak yapıyorum uyurken bazen ellerini cıkarcam dıe uyanıyor acıyorum buseferde ellerini oynatıo kendını uyandırıyo sizce napmalıyım kızımı kundaksızlıga nasıl alıştırabılırım malum havalarda ısındı artık

Benim haziran 11 de bir yaşına giricek kızım hala kundak yapıyorum o memnun ben memnun 😂 siz neden bıraktırmak istiyosunuz

Merhaba tecrübeli anneler 3 aylık bi papatyam var kundak yapıyorum uyurken bazen ellerini cıkarcam dıe uyanıyor acıyorum buseferde ellerini oynatıo kendını uyandırıyo sizce napmalıyım kızımı kundaksızlıga nasıl alıştırabılırım malum havalarda ısındı artık
Bebek kundakla huzurlu uyuyorsa niye durduk yere bıraktırmaya çalışıyorsunuz ki
Önemli olan rahat hissedip uyuması değil mi
3 aylık henüz çok minik kendini zırt pırt uyandırması iyi mi olacak
Ben İstanbul dayım burada hava geceleri çok serin sizin yaşadığınız yer sıcaksa ince bir pijama giydirip ince bir örtüyle kundak yapabilirsiniz
Yada hazır kundaklar var bir çok kalınlık seçeneği var onlardan alabilirsiniz
Hava iyiden iyiye sıcakladığında sadece tek kat kıyafet ve müslin örtüyle kundak yapabilirsiniz
Yani bebe kundak istiyor

Çoğu zaman kundak istemıyor elini actıgımdada uyumuyor bole bole idare edeceğiz artık :)

Tam kundak yapıyorsanız yarım kundağa geçin. Ayaklarını hareket ettirebilirse ellerini hareket ettirmekten vazgeçer ve rahatça uyur belki

Kızım hiç kundak yaptırmamıştı şimdi de sürekli gözlerini kaşıyor, kendine vuruyor sallanırken uyanıyor. Ellerini pantolonuna sokuyorum uyuyunca çıkarıyorum

Merhaba benim de bebeğim 4 aylık kundaksız uyumuyor acmak istiyorum ben de siz hala kundaklıyormusunuz ben de merak ediyorum süreci acıkcası
Yok 1 yasına gırck yapmıoruz zaten kendı cıkarıyo ellerini bı kackere baglamadan yatırdım sonra kendı istemedı zaten

Back