• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimi kundaktan açamıyorum

dreamm134

Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2024
177
36
13
36
Merhaba 4 aylık kızımı dogdugundan beri kundak yapıyorum acmak istiyorum yaz gelmeden ama acamıyorum kolları hareket edince uyanıyor nasıl acacam yardımcı olun lütfen kendi de artık kundak istemiyor sıkılıyor icinde

Bizler şimdi çok bilmişiz😂 aslında hep eskiler doğru söylüyor.

İç sesini dinle bebeginin annesi sensin bu dünya da senden baska kimse icsellestiremez.
Acmak istiyor isen aç. İstemiyor isen bekle.

Ya da gündüz aç alıştırma olur bebeğine.

Cok cabuk alışıyorlar zaten annesi❤️
Ben şimdiye kadar hep kendi iç sesimi dinledim ama bu konuda kararsız kaldım açmak istiyorum aslında bahara giriyoruz bir aya sonrasında zorlanmamak icin simdiden alıstırmak gerek evet ya bebekler çabuk alışıyor on tane de cocugun olsa her biri bir sey öğretiyor insana tecrübeliyim diye gecinmemek gerek😀

Kızlar öncelikle hepinize teşekkür ederim beni cesaretlendirdiniz bebeğimi kundaktan açtım 10 gün oldu ama irkilerek uyanmalar oluyor cok olmasa da moro refleksinden mi acaba yoksa kundaksız uluşmaya tamamen alısmadıgından mı bilgisi olan var mı 17 haftalık bebeğim bu arada

Back