bebeğimi kucaklarken ya da hareket ederken vücudundaki kemiklerden sesler geliyor!

antika

ilk meleğim benim.
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2008
642
11
bebeğimi kucağıma alırken özellikle belli bir yerinden değil çeşitli yerlerinden sesler geliyor.bu normal bir durum mu acaba.bu konudaki bilgilerinizi benimle paylaşırsanız,sevinirim arkadaşlar.daha önceden normal gibi gelmişti.ama kafama takılmaya başladı.acaba kemikleri yumuşak olduğu için olabilir mi.CADIARZU

Canım,ben bebeğimde hiç böyle bir ses duymadım.eğer yeni emdiyse midesinden su sesleri geliyor:))

şimdi gülme krizine girdim..bebeğimden bu sesleri ilk duyduğumda bi paniklemiştim sorma...dediğin gibi farklı yerlerinden kütleme gibi sesler geliyordu..o panikle naptım sorma huppp doğru doktoruma..şikayetimi anlatınca doktorun yüzüme attığı o salakca bakışı unutamam..bizim nasıl ellerimiz kollarımız kütlüyorsa bebeğimizinde vücudunun kütlemesi normal..bu onun kemiklerinin doğru şekilde geliştiğin gösterir demişti...

ay aynısı branada oluyo bnde korkmustum ama normalmıs. ben bıde doktora goturdum cocugun heryerı cıtlıyo dedım bı guldu adamda sasırdı.

şimdi gülme krizine girdim..bebeğimden bu sesleri ilk duyduğumda bi paniklemiştim sorma...dediğin gibi farklı yerlerinden kütleme gibi sesler geliyordu..o panikle naptım sorma huppp doğru doktoruma..şikayetimi anlatınca doktorun yüzüme attığı o salakca bakışı unutamam..bizim nasıl ellerimiz kollarımız kütlüyorsa bebeğimizinde vücudunun kütlemesi normal..bu onun kemiklerinin doğru şekilde geliştiğin gösterir demişti...

beni rahatlattın canım.ne bileyim işte.allah göstermesin anormal bir durum ise eğer şimdiden önlemini alalım.yoksa kendimi affetmem vicdan azabı çekerim.maalesef gittiğimiz doktor bizi pek aydınlatmadı.ben de muallakta kaldım.

• Beğen
Reactions: kbl
ay aynısı branada oluyo bnde korkmustum ama normalmıs. ben bıde doktora goturdum cocugun heryerı cıtlıyo dedım bı guldu adamda sasırdı.

demek ki,yeni annelerin hepsinde var bu,yani çocuklarına karşı hassasiyet.allah çocuklarımıza ömür boyu sağlık sıhhat ve bir de çok mutlu olabilecekleri ortamlar versin

canım korkma her bebekte oluyo nasıl bizlerin kütlüyo bebişlerimizde kucağımıza alırken oluyo.

allah allah benimkinde olmuyor şimdi de ben telaşlanmalı mıyım acaba hepinizinki kütlüyor benimki kütlemiyor???

ay ne tatlisiniz ya siz gercekten iyi annelersiniz bebek goz kirpsa panik oluyoruz annem sirtina atlet giy yalinayak gezme icme su soguk suyu derken nasil kizardim nasil deli ederdi beni simdi anne oldum sizleri tanidim yazdiklarimizda eklenince galiba ben annemdende pimpirikli olucam anne ol da anlarsin derdi annem ANLADIM ANNECIM

benim oğlumda da oluyodu.dr.a sormayı düşünüyodum.benim de içim rahatladı.sadece oğlumda oluyo sanıyodum:1rolleyes:

Benim bebeğinde ayağı kütlüyor :) hamileykende karnımda çıt çıt sesler gelirdiii

bunları okudm birz rahatladım bebeğimin ozellikle belindn çok ses geliyo 1 kez goturdum dr a guldu bana guluncek ne var aydınlatsana beni hala kafama takıyodum kontrole gotrunce yıne sorcm

Merhaba arkadaşlar. Ben de araniza yeni katildim.benim de kerem adinda 3 aylik oglum var; ayni tedirginligi yasiyior ve korkuyorum.umarim sizlerinde yazmis oldugu gibi onemli birsey degildir.

X