bebegimi kaybettim :(

Gecmisler olsun.. umarim bir sonraki bebeginizi saglikla kucaklarsiniz...

bencede gıtme derım cnm bebegını gordugun heyecanını yasadıgın bıde kaybettıgın yerde bulunman senı uzebılır
ben sakarya datıp hastanesınde yaptım sen hangı sehırdesın ılkheyecan

Ewet dogru soluyosun canm zaten cesaretmde yok gtmeye kontrole bile gderken cok zorladim kendimi bu arada istanbuldaym ben. Sakaryadada calsmstim korucuk tipta o yuzden sordum nerde yaptin die

Ewet dogru soluyosun canm zaten cesaretmde yok gtmeye kontrole bile gderken cok zorladim kendimi bu arada istanbuldaym ben. Sakaryadada calsmstim korucuk tipta o yuzden sordum nerde yaptin die

Insalla en yakin zamanda guzel haber alicaksin senin ilacin olucak
Demek sakaryada yasadin korucuk tipa hic gitmedim tatlim maluk cok uzak

Bende 6 nisanda kordon dolanmasi nedeni ole 39 haftalik bebegimi kaybettim.. sonrasinda hiç korunmadik hemen uzerine hamile klabileyim diye ama henüz bir helisme olmadi adetlerim gecikmeli geliyor yumurtlama tarihimide tam hesaplayamiyorum. Tekrar biran önce hamile kalmaak icin ne yapmam gerek nasil hareket etmeliyim bilmiyorum korkularimda var ama iste bu sekilde tekrar hamile kalaniniz varmi yardimci olursaniz sevinirim bu arada benim gibi olanlarinizin yazılarını okudum hepinizin basi sagolsun..

Merhaba öncelikle geçmiş olsun.5 nısandada benm 10 haftalık bebişim sonlandırıldı kalbi durdu.benimde adetimde düzensizlik başladı her ay umutlandım olmadı .yumurtlama testleri sayeinde şimdi hamiş kalabildim daha cok yeni.Sana tavsiyem internet sitelerinde yumurtlama testi satılıyor onlardan al.20 adetten fazla olsun ki sen ilk adetin biter bitmez testi uygulamaya başla.gününü tutturabilesin. ben öyle yaptım. şuan tek duambebeğimin tutunması. doktor progestan verdı inş işe yarar..

Saolasn canm seninde basin saolsun. Rabbim hayirlisyla saglikli sihhatli bir sekilde bebislermzi kucagmza almayi nasip etsin insallah. Bende korunma suremin bitmesni bekliyorum daha bir ay oldu iki ayim daha var sabirszlaniyorum, korkuda var acaba adetim duzene gircekmi diye sen sezeryanmi oldnyoksa normalmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…