Merhaba kizlar.6 mayista bebegimi 38.haftada kordon dolanmasi yuzunden kaybettim ve sezeryanla aldilar.psikolojim cok bozuk.esim ve ben tekrar bebek istiyoruz ama en az 6 ay sonra kalabilirsin dedi doktor.kafami kurcalayan bi suru soru var.kordon dolanmasi neden olur acaba?kordon dolanmasi bebek dogum kanalina girdikten sonra da olur mu?Basina boyle bisey gelen var mi?tekrar ayni seyi yasamaktan cok korkuyorum
bencede gıtme derım cnm bebegını gordugun heyecanını yasadıgın bıde kaybettıgın yerde bulunman senı uzebılır
ben sakarya datıp hastanesınde yaptım sen hangı sehırdesın ılkheyecan
Ewet dogru soluyosun canm zaten cesaretmde yok gtmeye kontrole bile gderken cok zorladim kendimi bu arada istanbuldaym ben. Sakaryadada calsmstim korucuk tipta o yuzden sordum nerde yaptin die
Gecmisler olsun.. umarim bir sonraki bebeginizi saglikla kucaklarsiniz...
cnm seninde basin sagolsun rabbim yavruna bi kardee nasio etsin
sakaryalimisin bende sakaryadanim
evet sakaryalıyım. Vede çok severim memleketimi
Bende 6 nisanda kordon dolanmasi nedeni ole 39 haftalik bebegimi kaybettim.. sonrasinda hiç korunmadik hemen uzerine hamile klabileyim diye ama henüz bir helisme olmadi adetlerim gecikmeli geliyor yumurtlama tarihimide tam hesaplayamiyorum. Tekrar biran önce hamile kalmaak icin ne yapmam gerek nasil hareket etmeliyim bilmiyorum korkularimda var ama iste bu sekilde tekrar hamile kalaniniz varmi yardimci olursaniz sevinirim bu arada benim gibi olanlarinizin yazılarını okudum hepinizin basi sagolsun..
Bende 6 nisanda kordon dolanmasi nedeni ole 39 haftalik bebegimi kaybettim.. sonrasinda hiç korunmadik hemen uzerine hamile klabileyim diye ama henüz bir helisme olmadi adetlerim gecikmeli geliyor yumurtlama tarihimide tam hesaplayamiyorum. Tekrar biran önce hamile kalmaak icin ne yapmam gerek nasil hareket etmeliyim bilmiyorum korkularimda var ama iste bu sekilde tekrar hamile kalaniniz varmi yardimci olursaniz sevinirim bu arada benim gibi olanlarinizin yazılarını okudum hepinizin basi sagolsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?