çok geçmiş olsun canım Yüce Rabbim dayanma gücü versin bende 26 şubatta 30 haftalık bebeğimi kaybettim ve sezeryanla doğum yaptım ondan öncede annemi kaybetmiştim annem torununu çok görmek istiyordu o yüzden bebeğimi otopsiye göndermeden annemin üzerine gömdük genetikten kan incelemesini yaptırdım sonuçlarım çıktı ve hiçbir sıkıntı olmadığı söylendi doktorumda 2 3 ay yeterli dedi hatta bu ay çalışmalara başladık inşallah meleklerimiz bizleri fazla bekletmez Allahım dayanma gücü versin şu mebarek ayların hürmetine bizleride ana baba olmayı nasip etsin inşallah
çok geçmiş olsun canım yüce rabbim dayanma gücü versin bende 26 şubatta 30 haftalık bebeğimi kaybettim ve sezeryanla doğum yaptım ondan öncede annemi kaybetmiştim annem torununu çok görmek istiyordu o yüzden bebeğimi otopsiye göndermeden annemin üzerine gömdük genetikten kan incelemesini yaptırdım sonuçlarım çıktı ve hiçbir sıkıntı olmadığı söylendi doktorumda 2 3 ay yeterli dedi hatta bu ay çalışmalara başladık inşallah meleklerimiz bizleri fazla bekletmez allahım dayanma gücü versin şu mebarek ayların hürmetine bizleride ana baba olmayı nasip etsin inşallah
ikinizede geçmiş olsun ben 2 kere bebeğimi kaybettim. Bir tanesi doğuma bir hafta kala kordon dolanmasından dı bunun sebebi yok bebeğin içerideki hareketliliğinden kaynaklanıyor.
Sonra kızıma hamile kaldım hiç sorun yaşamadım sağlıklı allaha şükür şuan 5 yaşında.
Tek kalmasın kardeşi olsun dedim. 7 ay önce hamile kaldım fakat oda 5,5 aylıkken öldü karnımda sıvı kaybından. Yaşım 37 2'li tarama testi riskli çıkmışı karnımdan su aldırdım o yüzden kaybettim bebeğimi bilmiyorum. Ama bu ay tekrar denemelere başladık.. Yani şunu söylemek istedim her bebekte aynı sorunu yaşıycaz diye birşey yok hepimiz şunu çok iyi bilmeliyizki allahü tealanın olmasını istediği birşeyi hiç kimseyi engeleyyemez.ve şunu çok iyi bilmeliyizki o bebeğin dünyaya gelmiyeceği varsa ne yaparsak yapalım yaşatamıyız .dünyaya geleceği varsada ne yaparsak yapalım dünyaya gelir. Sadece dua edicez ve menopaza girene kadar bebeğimiz olsun diye çalışacaz. Allah isteyen herkese versin
Rabbim senin bebegini sana bagslamis canim,, bizimkinin vadesi yetmedi. Dogdudunda kordonu boynuna karnina bacagna dolanmsti hersey yolunda gderken iste kader Rabbim oyle uygun gordu demekki.. ama insanin basina gelince cok korkuyo. Peki bu kordon dolanmalarinin onceden tespiti gbi bi durum yokmu. Devamli doppleremi girmek gerek acaba.
Aslina bakarsan benmde icime dogmustu geceden hissetmedm hareketlerni ama uyuyodur dedim ynede icimde tuaf bi duygu vardi sabah hastaneye gttigimde nst de alamadilar kalp atsini sonrasnda usg ye baktilar yani coktan durmustu bebegmn kalbi. Iste omru o kadarms deyip teselli edyorum kendmi. Rabbim bi daha nasip ederse hep dopplere grmeyi dusunuyorum senin normal usg miydi yoksa dopplerlemi tespit ettiler
Cok tesekkur ederim iy dilekleriniz icin, benimde tek tesellim kizimin ahirette beni beklemesi burda opup koklayamadm ama orda doyasya opup koklicam kizimi ins. Rabbim hayirlisyla ins saglikli sihhatli hayirli bebekler nasip etsin bana ve isteyen herkese.. canim benim bu arada benmde son kontrolum dogumdan bi hafta onceydi hersey normaldi ama bi daha o doktorada o hastaneyede gtmek istemyorum sen nerde dogum yaptin sakaryada ozeldemi
Allah sabır ve güç versin canım. bende 37 haftalık hamileyim. az kaldı ama bende bişeyolursa kaygısı yaşıyorum. sürekli hareketlerini takip etmeye çalışıyorum. hissedemeyince aşırı strese giriyom. hareketleri ne kadar zaman hissetmezsek dr. a başvurmak lazım onuda bilmiyorum. yada anne karnında bebek kaç saat uyur ?
cnm soyl soyleyım ufacık suphemı duydun hemen gıt dr na ınan cok sey duyuyoruz
kordon dolnıp bebek kaybı ıcın daah uzun düre gerekiyor bı haftada kayıp olmaz dıye bılıyorum ancak dr farketmedıyse farklı bı durum olabılır
aslında kordon dolan ancak kalp atıısnda sıkıntı olursa tehlıye yaratıyo ablamın kızınında oldukça dolanmıştı fakat hıc sorun yoktu kalp atıdsında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?