• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimi kaybettim

sendemikayboldun

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2011
108
0
66
K.K.T.C.
DÜN 20.01.2012 GECE asırı derecede agrım vardı .
21.01.2012 6-30 sabah uyandıgımda kan geLdin fark ettim ama kalkamadım yatagım dan esmin yardımıyla kalktım wc gittigim de
(7-00saat) asırı derece akıntımın geldini fark ettim ve benden bir parca düşdü .
(7-30)hastanede serum yedim ,dr ların bebegimin iyi oldunu söylerler diye bekliyorum.
(8-00)dr gelip ne oldunu nasıl oldumu soruyorlar.
(9-00)kadın dr geldi ve bir ultrasyondan bakalım hazırlayın dedi :(
(9-30)ultrasyonda bakıyolar ve bebegm vajinaya düşmüş dr dedi dünyam basıma bıkıldı :( bebegimi aldı.. :(
(10-00) oda dan cıktıgımda hersey bittini yasamamım bir anlamının kalmadını anlamıştım oysa ki hastaneye gelirken ne kadar da seviniyordum bebegimin kalp atısını duyacagım diye.
(10-30) hemşire oda da serul verdi ben baygın hiç bişe düşünemiyorum elim karnımda almadılar aklımdan giriyor bir yanda da bagıra bagıra bebegim oldu bebegime bakamadım diye aglıyorum.
(11-00) :( artık hersey bitti karnım dalu kucagım boş oldum :(
...........
suanda hastaneden yazıyorum 22.01.2012
(8-00)hastanede umutlarım yıkılmıs bir sekilde oturuyorum.

işde hersey senin istedigin gibi gitmiyor allah verdi sevindik aldı üzüldüm suada sade görmedigim emziremedigim kokusunu cekemedigim yavrumun allaha emaneti bunları yazarken aglamamak için zor tutuyorum kendimi allah kimseye yasatmasın cok zor cok hiç bir agır iş yapmadıgım sakındıgım yavrumu kaybettim...
2 günüm zehir oldu cektıgım vicdan azabını anlatmak yetmez canım yavrum hala kaybettime inanamıyorum sanki agts 7 salı günü dünya ya gelecek diye bekliyorum ...
suanda bu kadar anlata biliyorum
ALLAH YAR VE YARDIMCIM OLSUN .... CANIM BEBEGİM MEKANIN CENNET OLSUN .... /(11 haftalıkken kaybettim :((( )

Son düzenleme:
çok üzüldüm.Allah yardımcın olsun.kendini yıpratma böyle olması gerekiyordu de...belki senin göremediğin ama böyle olursa daha iyi olacak bir durum vardı. bu durum senin tekrar sağlıklı bir bebek doğuramayacağın anlamına gelmez

Canim, ne soyleyecegimi bilemiyorum. Bashin sag olun. ALLAH sabr versin, yardimcin olsun. Cok zor bir shey, ben de yashadim, biliyorum. Bebeginle cennetle bulushucaksiniz, inshallah. Hep bunu dushun. Bununla kendini avut. Cok gecmish olsun :(

çok geçmiş olsun. acını 11 haftalıkken bebeğini kaybeden biri olarak gayet iyi anlıyorum. sanki ünya insanın başına yıkılıyor, nefes alamıyormuşsun gibi geliyor. güzel olan şey ne biliyormusun Rabbim buna da alışma duygusunu, yeniden hamile olma isteğini veriyor.

Başınız sağolsun..

konunuzu ilgili bölüme taşıyorum..

canım çok geçmiş olsun..bende 10 haftalık bebeğimi aynıda senin anlattıgın şekilde kaybettim az kanama ardından hastane ve sonrası kayıp:((((herşey yolundayken biranda başladı...
tam 46 gün oldu bugünn...hala canım çok yanıyorr.orkide2 çok doğru yazmış...evet bu durumu kabullenip ama asla unutmadan yarrabbim yeniden anne olma dürtüsünü veriyor.inşallah bebegimizide tez vakitte gönderir..

canım 6 düşüğü olan biri olarak ben de seni çok iyi anlıyorum.çok zor bi durum.Rab'bim sabrını versin.:50:en kısa zamanda hayırlı,sağlıklı bebişler nasip etsin inşallah

Canim cok gecmis olsun bnde 9 haftalik bebegimi kaybettim hastaneye giderken cok mutluyduk kalp atisini duyacaz diye hastanede dunya basimiza yikildi allahim dayanamayacagimiz dert vermez bundada vardir bir hayir diye dusun allah yardimcin olsun

canımdan can gitti allah bana dayanma gücü versin rabbim benim gibi olan herkeze dayanma sabrı versin melegimi obür tarafda görcem beni beklicek biliyorum canım yavrum hala içime sindiremedim arada karnımı oksayıp mınık mınık sözler söylüyorum ama o artık yok 3 günden beri ben bende degilim .....

(ALLAH ' IM YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN... (AMIN) .. )

Son düzenleme:
Back
X