Gebeliğe Hazırlık Bebeğimi kaybettim..

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Merhaba şuan sizinle ayni durumdayim. Doğum günümde bebeğimi kaybettim. 8hafta 4 gunlukken kalbi durmuş ben 9 haftamdayken öğrendim tam anlamiyla yıkıldım. 6 senedir yollarini gozledigim tam tup bebek yapacakken o ay hamile oldugumu ogrendigim minik mucizem melek oldu bomboş kaldim. Kurtaj masasında katila katila agladigim o gunler gun geçtikçe bulaniklasiyor sanki. 3 haziran 2018 en zor günümdü ve suan tekrar bebek istiyorum ama bir yanimda inanilmaz korkuyor. Siz nasil oldunuz piskolojim o kadar bozuldu ki bazi gunler yataktan zor kalkiyorum

Canlarim benim üzülmeyin nolur verende Allah alanda bende gecen ay 13 haftalik bebegimi kalbi durdugu icin kürtaj olmak zorunda kalanlardanim cok zor cok aci yasayan bilir cok iyi anliyorum sizleri ama sizlere umut olmak isterim 4 gun once tekrar hamile oldugumu ogrendim Rabbim acidi hic adet gormeden tektar hamileyim tez zamanda kucaklariniz dolsun insallah

meraba çok çok geçmiş olsun bende çok ağlamıştım öğrendiğim ilk gün resmen beynimden vurulmuşa döndüm doktor söylediğinde ertesi gün kürtaja aldılar 1 adet gördüm hamile kaldım rabbim snada nasip etsin düşüğün kıçı içerde derlermiş uzun zaman gebe kalamayanlara bile kürtaj yaparlarmış içini ferah tut sağlıklı sıhhatli gebelikler nasip etsin sana rabbim

şuan kaç haftalıksınız hayırlı uğurlu olsun sağlıkla gelsin minik

şuan kaç haftalıksınız hayırlı uğurlu olsun sağlıkla gelsin minik
4 haftaligim canim amin uzulme canim hayirlisinla hemen kalirsin kuzum dusukten sonra hemen kalinir diolardida bn inanmiodum dogruymus cnm

Allah tamamini erdirsin cnm benim

Ben bu ay 5inci kez adet görmüş oluyorum hala tık yok üzülmemek elde degil ocak 3de doğumum olacaktı

ayy kuzum korkutma beni bu 2. gebeliğin demi sağlıklı demi

Merhaba kizlar. Wiha02 bende 17 eylülde 8 haftalikken kalp atisi duyulmadigi icin kürtaj oldum. Ayni zamanlarda olmusuuz. Biz ilk adetten sonra calisma yapmadik sayilir en azindan verimli günlerde. Ikinci adetim gecti. Bu ay yumos günlerime dikkat ettim insallah tutarsa 14Aralik BAT. Bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…