Gebeliğe Hazırlık Bebeğimi kaybettim..

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
5 haftalik bi kimyasal gebelikte bile ne kadar aglayip üzülmüstüm hatta sükretmjstim iyuki kalp atisini duymadim duysam dahada cok üzülürdüm diye.cok cok gecmis olsun.rabbim en hayirli zamanda sagligiyla bi bebis daha nasip etsin insallah..
amin isteyen herkese nasip etsin inşallah canım

Geçmiş olsun, sabır diliyorum
çokk teşekkür ederim kimin kime duası kabul olur bilinmez dua edin gidiyorum birazdan hastaneye allah 6 7 aylıkken kaybedene kat kat sabır versin daha ben böyle üzülüyoken

Başlığı ve ismini görünce içim cız etti tabiri caizse değil gerçekten etti çok üzüldüm rabbim oğluna sağlık ömür versin inşallah tekrar olur bebeğin

O kadar iyi anliyorum ki seni((( benim de dogum gunume 4 gun kala ogrendim oglumun dogum gunuydu kurtaj oldum ((( Allah sabir versin. Sebebini soyledi mi doktor neden oldu? Bana adet olunca gel testler yapalim oyrenelim neden oldu dedi. 2 ci defa oluyor bende((

Bende nisan ayında aynı durumu yaşadım cnm çok geçmiş olsun tekrar olur merak etme sağlıksızsa kendi düşer demişti doktroum benm de... allah tez vakit nasip eder tekrar umarım

O kadar iyi anliyorum ki seni((( benim de dogum gunume 4 gun kala ogrendim oglumun dogum gunuydu kurtaj oldum ((( Allah sabir versin. Sebebini soyledi mi doktor neden oldu? Bana adet olunca gel testler yapalim oyrenelim neden oldu dedi. 2 ci defa oluyor bende((
daha sana üzülüyodum yaaa meğer 1 gün sonra bende öğrenecekmişim seninle aynı sevindik aynı üzüldük. ilk 3 ayda olanlar %90 sağlıksız ondan ölüyor dedi araştırma vermedi ilk defa oldu bende şimdi geldim kürtajdan 10 gün sonra gel dedi

Bende nisan ayında aynı durumu yaşadım cnm çok geçmiş olsun tekrar olur merak etme sağlıksızsa kendi düşer demişti doktroum benm de... allah tez vakit nasip eder tekrar umarım
inşallah canım sanada banada tüm herkese allah hayırlısını versin

Başınız sağolsun .Allah bir daha böyle bir acı yaşatmaz inşallah .
Benim de sizin geçen sene 8 haftalık bebeğimin kalbi durdu.
Dr.bana da sağlıksız dedi.Ama yine de bazı testler gerekli diye düşünüyorum.
Umarım isteyen herkese Allah sağlıklı özürsüz hayırlı evlatlar nasip eder.

Başınız sağolsun .Allah bir daha böyle bir acı yaşatmaz inşallah .
Benim de sizin geçen sene 8 haftalık bebeğimin kalbi durdu.
Dr.bana da sağlıksız dedi.Ama yine de bazı testler gerekli diye düşünüyorum.
Umarım isteyen herkese Allah sağlıklı özürsüz hayırlı evlatlar nasip eder.
amin canım sağol kaderimizde vardı demekki yaşadık bizde ne diyeyim allah herşeyin hayırlısını versin inşallah

Seni biliyorum, takip ediyordum ve çok üzüldüm. Ne söylersek söyleyelim yaşayan için çok zor. Vardır bunda da bir hayır. Rabbim hayırlısıyla sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah. Çok geçmiş olsun.

daha sana üzülüyodum yaaa meğer 1 gün sonra bende öğrenecekmişim seninle aynı sevindik aynı üzüldük. ilk 3 ayda olanlar %90 sağlıksız ondan ölüyor dedi araştırma vermedi ilk defa oldu bende şimdi geldim kürtajdan 10 gün sonra gel dedi
Ilk 3 ayda olanlar derken ? Anlamadim canim. Evet ayni zamanda sevindik ayni zamanda uzulduk, kismet. Insallah bu sefer saglikla gelir bebislerimiz.

Seni biliyorum, takip ediyordum ve çok üzüldüm. Ne söylersek söyleyelim yaşayan için çok zor. Vardır bunda da bir hayır. Rabbim hayırlısıyla sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah. Çok geçmiş olsun.
sağol canım amin allah isteyen herkese nasip etsin

Ilk 3 ayda olanlar derken ? Anlamadim canim. Evet ayni zamanda sevindik ayni zamanda uzulduk, kismet. Insallah bu sefer saglikla gelir bebislerimiz.
Yani ilk 3 ay içinde kendiliğinden kalbi duran bebekler %90 kromozom bozukluğudan ölüyomuş yani sağlıksız bebek

Anladim canim, simdi nasilsin? Kanaman var mi?
çok iyiyim şimdi ilk çıktığımda karnım çok ağrıyodu zaten fitilden ilaç vermişlerdi rahim açılsın diye ama şuan iyiyim bişeyim yok hafif sancı var o kadar. kanamam da kürtaj sonrası geldi adet gibi şimdi durdu gibi

Back