Gecmis olsun canim, benim kurtajdan sonra olmadi kanamam hic, bu son 3-4 gundur kahve lekelenmem var. Insallah 2019 dogum gununde bebisin kucaginda olur canimçok iyiyim şimdi ilk çıktığımda karnım çok ağrıyodu zaten fitilden ilaç vermişlerdi rahim açılsın diye ama şuan iyiyim bişeyim yok hafif sancı var o kadar. kanamam da kürtaj sonrası geldi adet gibi şimdi durdu gibi
inşallah sende canım ben korunmayı düşünmüyorum 1 adetten sonra korunmayı bırakıcamGecmis olsun canim, benim kurtajdan sonra olmadi kanamam hic, bu son 3-4 gundur kahve lekelenmem var. Insallah 2019 dogum gununde bebisin kucaginda olur canim
Genetik ve pihtilasma testlerini yaptir mutlaka.Cennette sefaatcin olsun yavrun canım.Allah sabır versin.Benim de 11haftalık bebeğim karnimda ölmüştü.Kürtaj oldum.Pihtilasmam varmış.Sonrasında ise hep kimyasal gebelik yaşıyorum.Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın..
Beni az çok tanıyan,hatırlayan olur 8 haftalık gebeyim,gebeydim..
Bugün gittiğim kontrolde bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim hemde bugün benim doğum günümdü...ilk 3 aylık dönemde böyle durumlarda %90 sağlıksız sakat bebek diyoruz dedi yinede içim cız etti çok alışmıştım Allah kimseye yaşatmasın daha düne kadar kalbi durduğu için kürtaj olanlara üzülüyodum meğerse benimde sonum öylemiş....
şu son 2 ayda olan gebeliklerde hep kalp durması yaşandı inşallah bir dahakine sağlıklı sıhhatli bebeklerimiz olur çok geçmiş olsunSENİNLE AYNI DURUMDAYIM CANIM VE SONUÇ 7 AĞUSTOSTA KÜRTAJ OLDUM
şu son 2 ayda olan gebeliklerde hep kalp durması yaşandı inşallah bir dahakine sağlıklı sıhhatli bebeklerimiz olur çok geçmiş olsun
Ben de adetimi bekliyorum ondan sonra korunmuyicam, simdilik korunuyorum ama. Ne zaman gelir acaba adetim?inşallah sende canım ben korunmayı düşünmüyorum 1 adetten sonra korunmayı bırakıcam
rahim toparlanması zaten sana bağlı canım rahim kendini hazır hissedince gebeliği başlatır adet görmeden hemen kürtajdan sonda gebe kalan ve sağlıklı geçen çok kişi duydum allahın takdiri biraz da allaha tevekkül lazım korunmadığı halde kalamayan var bu sana ve rahime bağlı düşüğün kıçı içerdedir derler.....İnşallah canım inşallah bugun 1 ay oldu bana pataloji sonucunda da hiçbir şey çıkmadı 1 ay sonra gidip pıhtılaşma ile ilgili testleri yaptıracaz..en az 3 ay korun bence rahmin toparlansın bebeği taşımayabilir tekrar
canım benim zaten kese alanında kanama başlamıştı ve kese bozulmuştu baktıklarında kendini atmaya çalışıyo dediler ama beklemeye gerek yok hemen alalım dediler ben kürtajdan çıktığım gibi kanama gelmeye başladı bugün 2.günüm antibiyotik ve ağrı kesici vermiş yanlış değilsem antibiyotik kanı keser diye biliyorum ben çok hafif adet görür gibiyim akşama kadar 2 pet anca kirleniyor yani bir iki kere geliyor duruyor 10 gün sonra belli olacak merakla bekliyorum acaba ne diyecek senin kanama hiç mi gelmiyor?Ben de adetimi bekliyorum ondan sonra korunmuyicam, simdilik korunuyorum ama. Ne zaman gelir acaba adetim?
Hayir hic olmadi kanama, dr ma soyledim olmamasi normal dedi. 1 hafta sonra 3-4 gun kahve leke geldi o kadar. Eylulun sonuna adet olurum her halde. Ben de kurtajdan sonra 3 gun antibiyotik ictim.canım benim zaten kese alanında kanama başlamıştı ve kese bozulmuştu baktıklarında kendini atmaya çalışıyo dediler ama beklemeye gerek yok hemen alalım dediler ben kürtajdan çıktığım gibi kanama gelmeye başladı bugün 2.günüm antibiyotik ve ağrı kesici vermiş yanlış değilsem antibiyotik kanı keser diye biliyorum ben çok hafif adet görür gibiyim akşama kadar 2 pet anca kirleniyor yani bir iki kere geliyor duruyor 10 gün sonra belli olacak merakla bekliyorum acaba ne diyecek senin kanama hiç mi gelmiyor?
neden 3 gün keşke bitirseydin kutuyu canım hiç değilse başka enfeksiyon varsa sonlanmıs olur bende bugün baktım kesilmiş kanama büyük ihtimal benimki antibiyotikten kesildi içmesem gelir inşallah adetim çok beklemez benim hemen görürüm adetHayir hic olmadi kanama, dr ma soyledim olmamasi normal dedi. 1 hafta sonra 3-4 gun kahve leke geldi o kadar. Eylulun sonuna adet olurum her halde. Ben de kurtajdan sonra 3 gun antibiyotik ictim.
Kutuda 3 tane vardi, 3 gun ic dedi her ihtimal enfeksiyon falan olduysa dige. Simdi hic bi ilac icmiyorum kanin temizlensin adet okunca testler yapicakmis dr.neden 3 gün keşke bitirseydin kutuyu canım hiç değilse başka enfeksiyon varsa sonlanmıs olur bende bugün baktım kesilmiş kanama büyük ihtimal benimki antibiyotikten kesildi içmesem gelir inşallah adetim çok beklemez benim hemen görürüm adet
haa aanladım canım bana ne kadar kullanmamı söylemedi inşallah hayırlı sonuçlarla dönersinKutuda 3 tane vardi, 3 gun ic dedi her ihtimal enfeksiyon falan olduysa dige. Simdi hic bi ilac icmiyorum kanin temizlensin adet okunca testler yapicakmis dr.
evet 2 gün önce"kalbi durduğu için kürtaj olanlara üzülüyodum meğerse benimde sonum öylemiş."
işte bu anahtar kelime.
Çok geçmiş olsun
insanlara acımak, ah vah etmek iyi değil derler.. derin konular tabi..evet 2 gün önceLeylaJ nin duydum hatta dedim sen böyleyken ben nasıl gebeliğimin güzel gittiğini söylerimki çok üzüldüm dedm hakikaten etkilenmiştim 1 gün sonra ben öğrendim.
sağol canım
Insallah canim, kisa zamanda bir birimize guzel haberlerimizi verelim.haa aanladım canım bana ne kadar kullanmamı söylemedi inşallah hayırlı sonuçlarla dönersin
Annem der "çok yanmayın arkanız var" yinede allah bilir. Bende tekrar kalırsam bir süre evime evime çekilecem çünkü benim nazara geldiğimi söyleyen çok kişi oldu düşükten sonra yinede allah bilir ne diyeyiminsanlara acımak, ah vah etmek iyi değil derler.. derin konular tabi..
ben bu platformda neyi kınadıysam kendi başıma getirdim. Sırf bu sebeple bir süre bu platformu bırakabilirim.
En azından bir süre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?