amin isteyen herkese nasip etsin inşallah canım5 haftalik bi kimyasal gebelikte bile ne kadar aglayip üzülmüstüm hatta sükretmjstim iyuki kalp atisini duymadim duysam dahada cok üzülürdüm diye.cok cok gecmis olsun.rabbim en hayirli zamanda sagligiyla bi bebis daha nasip etsin insallah..
sağol canım amin inşallah hayırlısıylacokk gecmis olsun canim Allahh tez zamnda tekrar hamile kalmani.nasip.eder ve saglikli bir sekilde dunya ya getirmeni.nasip.eder insallhhhh
inşallah canım hayırlısıyla olsun bundan sonra olacak herşeyÇok geçmiş olsun canım .en kısa zamanda sağlıkla kucağına alırsın bebeğini inşallah
çokk teşekkür ederim kimin kime duası kabul olur bilinmez dua edin gidiyorum birazdan hastaneye allah 6 7 aylıkken kaybedene kat kat sabır versin daha ben böyle üzülüyokenGeçmiş olsun, sabır diliyorum
offf offf allah herşeyin hayırlısını versin ne diyeyim bende dünden beri inanamıyorum yaşadıklarımaCanım geçmiş olsun ne yazicami bilmiyorum
daha sana üzülüyodum yaaa meğer 1 gün sonra bende öğrenecekmişim seninle aynı sevindik aynı üzüldük. ilk 3 ayda olanlar %90 sağlıksız ondan ölüyor dedi araştırma vermedi ilk defa oldu bende şimdi geldim kürtajdan 10 gün sonra gel dediO kadar iyi anliyorum ki seni((( benim de dogum gunume 4 gun kala ogrendim oglumun dogum gunuydu kurtaj oldum ((( Allah sabir versin. Sebebini soyledi mi doktor neden oldu? Bana adet olunca gel testler yapalim oyrenelim neden oldu dedi. 2 ci defa oluyor bende((
inşallah canım sanada banada tüm herkese allah hayırlısını versinBende nisan ayında aynı durumu yaşadım cnm çok geçmiş olsun tekrar olur merak etme sağlıksızsa kendi düşer demişti doktroum benm de... allah tez vakit nasip eder tekrar umarım
amin canım sağol kaderimizde vardı demekki yaşadık bizde ne diyeyim allah herşeyin hayırlısını versin inşallahBaşınız sağolsun .Allah bir daha böyle bir acı yaşatmaz inşallah .
Benim de sizin geçen sene 8 haftalık bebeğimin kalbi durdu.
Dr.bana da sağlıksız dedi.Ama yine de bazı testler gerekli diye düşünüyorum.
Umarım isteyen herkese Allah sağlıklı özürsüz hayırlı evlatlar nasip eder.
Ilk 3 ayda olanlar derken ? Anlamadim canim. Evet ayni zamanda sevindik ayni zamanda uzulduk, kismet. Insallah bu sefer saglikla gelir bebislerimiz.daha sana üzülüyodum yaaa meğer 1 gün sonra bende öğrenecekmişim seninle aynı sevindik aynı üzüldük. ilk 3 ayda olanlar %90 sağlıksız ondan ölüyor dedi araştırma vermedi ilk defa oldu bende şimdi geldim kürtajdan 10 gün sonra gel dedi
sağol canım amin allah isteyen herkese nasip etsinSeni biliyorum, takip ediyordum ve çok üzüldüm. Ne söylersek söyleyelim yaşayan için çok zor. Vardır bunda da bir hayır. Rabbim hayırlısıyla sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah. Çok geçmiş olsun.
sağol canım amin inşallah benden önce sizler hayırlı haberi verirsiniz inşallahBaşın sağolsun canim inşallah en yakın zamanda tekrar hamile kalırsın ve bize mutlu haberi verirsin
Yani ilk 3 ay içinde kendiliğinden kalbi duran bebekler %90 kromozom bozukluğudan ölüyomuş yani sağlıksız bebekIlk 3 ayda olanlar derken ? Anlamadim canim. Evet ayni zamanda sevindik ayni zamanda uzulduk, kismet. Insallah bu sefer saglikla gelir bebislerimiz.
Anladim canim, simdi nasilsin? Kanaman var mi?Yani ilk 3 ay içinde kendiliğinden kalbi duran bebekler %90 kromozom bozukluğudan ölüyomuş yani sağlıksız bebek
çok iyiyim şimdi ilk çıktığımda karnım çok ağrıyodu zaten fitilden ilaç vermişlerdi rahim açılsın diye ama şuan iyiyim bişeyim yok hafif sancı var o kadar. kanamam da kürtaj sonrası geldi adet gibi şimdi durdu gibiAnladim canim, simdi nasilsin? Kanaman var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?