Çok geçmiş olsun.Allah sabrını versin inşallah yine hamile kalıp evladını kucagına alırsın canım
insan şaşırıyor valla beklemediği birşey duyunca allahım herşeyin hayırlısı versin sağol canım inşallah bu bir imtihandır ve başarılı oluruz isyan etmeden allaha sığınarakÜzüldüm canım yani üzünülüyor ama her şeyde vardır bi hayır böylesi hayırlıymış. İnşallah tekrar hamile kalırsın bu sefer sağlıklı şekilde
Beni az çok tanıyan,hatırlayan olur 8 haftalık gebeyim,gebeydim..
Bugün gittiğim kontrolde bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim ilk 3 aylık dönemde böyle durumlarda %90 sağlıksız sakat bebek diyoruz dedi yinede içim cız etti çok alışmıştım Allah kimseye yaşatmasın daha düne kadar kalbi durduğu için kürtaj olanlara üzülüyodum meğerse benimde sonum öylemiş....
Evet hala inanamıyorum 3 doktora gittim hepside tokat gibi vurdu yüzüme ölmüş diye sabah kürtaja giricem herşeyim allak bullak bugün benim doğum günümdü birdeçok geçmiş olsun.. cennete bir melek göndermişsiniz evet şuan için çok acı ama inşAllah Rabbim size ve bebeğe bu duyguyu sonsuza dek cennetinde yaşatır.. üzülmemek elde değil evet.. la tahzen şiirini dinlerim ben hep böyle üzüldüğüm zamanlarda.. Allahım sabır versin size
geçmş olsn inş tekrar sağlıkla hamile kalırsnz kucağınıza alırsnzBeni az çok tanıyan,hatırlayan olur 8 haftalık gebeyim,gebeydim..
Bugün gittiğim kontrolde bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim ilk 3 aylık dönemde böyle durumlarda %90 sağlıksız sakat bebek diyoruz dedi yinede içim cız etti çok alışmıştım Allah kimseye yaşatmasın daha düne kadar kalbi durduğu için kürtaj olanlara üzülüyodum meğerse benimde sonum öylemiş....
inşallah canım allah herkese herşeyin hayırlısını versingeçmş olsn inş tekrar sağlıkla hamile kalırsnz kucağınıza alırsnz
Allah herkese taşıyacağı kadar yük verirmiş canım benim bütün testler yapılmıştı bakılmıştı yani hç bir sorun olmamasına rağmen böyle oldu bizi şoka sokan o zaten hazırlıklı değildik yani pat diye çarpıldı yüzümüze yarın sabah kürtaja giriyorum allah çekenlere sabır versin ne diyeyim...Sabır diliyorum canım. Benimde 6 haftalık ve 22haftalik(ikiz) kayıplarim var ve bugün kimyasal gebelik geçiriyorum. Kolay olmuyor çekmeyen bilmiyor sana teselli verecek oğlun varmış bizde o da yok sap gibi Kaldik ortada
hazırlanıyorum kürtaja gidicemCok gecmis olsun(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?