Gebeliğe Hazırlık Bebeğimi kaybettim..

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

wiha02

Vur tekmeyi dünyaya
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2018
4.373
4.688
133
30
Beni az çok tanıyan,hatırlayan olur 8 haftalık gebeyim,gebeydim..
Bugün gittiğim kontrolde bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim hemde bugün benim doğum günümdü...:KK42: ilk 3 aylık dönemde böyle durumlarda %90 sağlıksız sakat bebek diyoruz dedi yinede içim cız etti çok alışmıştım Allah kimseye yaşatmasın daha düne kadar kalbi durduğu için kürtaj olanlara üzülüyodum meğerse benimde sonum öylemiş....

Son düzenleme:
Çok geçmiş olsun.Allah sabrını versin inşallah yine hamile kalıp evladını kucagına alırsın canım

Üzüldüm canım yani üzünülüyor ama her şeyde vardır bi hayır böylesi hayırlıymış. İnşallah tekrar hamile kalırsın bu sefer sağlıklı şekilde

Üzüldüm canım yani üzünülüyor ama her şeyde vardır bi hayır böylesi hayırlıymış. İnşallah tekrar hamile kalırsın bu sefer sağlıklı şekilde
insan şaşırıyor valla beklemediği birşey duyunca allahım herşeyin hayırlısı versin sağol canım inşallah bu bir imtihandır ve başarılı oluruz isyan etmeden allaha sığınarak

Bugün gittiğim kontrolde bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim ilk 3 aylık dönemde böyle durumlarda %90 sağlıksız sakat bebek diyoruz dedi yinede içim cız etti çok alışmıştım Allah kimseye yaşatmasın daha düne kadar kalbi durduğu için kürtaj olanlara üzülüyodum meğerse benimde sonum öylemiş....

çok geçmiş olsun.. cennete bir melek göndermişsiniz evet şuan için çok acı ama inşAllah Rabbim size ve bebeğe bu duyguyu sonsuza dek cennetinde yaşatır.. üzülmemek elde değil evet.. la tahzen şiirini dinlerim ben hep böyle üzüldüğüm zamanlarda.. Allahım sabır versin size

çok geçmiş olsun.. cennete bir melek göndermişsiniz evet şuan için çok acı ama inşAllah Rabbim size ve bebeğe bu duyguyu sonsuza dek cennetinde yaşatır.. üzülmemek elde değil evet.. la tahzen şiirini dinlerim ben hep böyle üzüldüğüm zamanlarda.. Allahım sabır versin size
Evet hala inanamıyorum 3 doktora gittim hepside tokat gibi vurdu yüzüme ölmüş diye sabah kürtaja giricem herşeyim allak bullak bugün benim doğum günümdü birde :KK42:

Bugün gittiğim kontrolde bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim ilk 3 aylık dönemde böyle durumlarda %90 sağlıksız sakat bebek diyoruz dedi yinede içim cız etti çok alışmıştım Allah kimseye yaşatmasın daha düne kadar kalbi durduğu için kürtaj olanlara üzülüyodum meğerse benimde sonum öylemiş....
geçmş olsn inş tekrar sağlıkla hamile kalırsnz kucağınıza alırsnz

4 gün önce oğlum bana anne benim kardesim gitti dedi melek işte hissetti....

Sabır diliyorum canım. Benimde 6 haftalık ve 22haftalik(ikiz) kayıplarim var ve bugün kimyasal gebelik geçiriyorum. Kolay olmuyor çekmeyen bilmiyor sana teselli verecek oğlun varmış bizde o da yok sap gibi Kaldik ortada

Sabır diliyorum canım. Benimde 6 haftalık ve 22haftalik(ikiz) kayıplarim var ve bugün kimyasal gebelik geçiriyorum. Kolay olmuyor çekmeyen bilmiyor sana teselli verecek oğlun varmış bizde o da yok sap gibi Kaldik ortada
Allah herkese taşıyacağı kadar yük verirmiş canım benim bütün testler yapılmıştı bakılmıştı yani hç bir sorun olmamasına rağmen böyle oldu bizi şoka sokan o zaten hazırlıklı değildik yani pat diye çarpıldı yüzümüze yarın sabah kürtaja giriyorum allah çekenlere sabır versin ne diyeyim...

cokk gecmis olsun canim Allahh tez zamnda tekrar hamile kalmani.nasip.eder ve saglikli bir sekilde dunya ya getirmeni.nasip.eder insallhhhh

5 haftalik bi kimyasal gebelikte bile ne kadar aglayip üzülmüstüm hatta sükretmjstim iyuki kalp atisini duymadim duysam dahada cok üzülürdüm diye.cok cok gecmis olsun.rabbim en hayirli zamanda sagligiyla bi bebis daha nasip etsin insallah..

Back