Merhaba hanimlar. Bir bucuk hafta once normal muayeneye gittim hersey yolunda denildi bebegim kipir kipirdi. Eve geldik iki gun tam iki gun belki iki kez kipirdadi bebegim acile gittik hidrops cikti karninda sivi birikintisi var ic organlari sivida yuzuyor dedi. Dunyam yikildi basima. Ordan baska yere gectik o doktorda aynini dedi kendi doktorumu aradim ne olduysa iki gunde oldu ogun birseyi yoktu dedi ve perinotoga yolladi. Gittik birsuru test yapildi. kordon bagindan kan almalar fln ve sonuc asiri kansiz kalmis yavrum. Kromozom bozuklugu hicbirseyi yok ic organlari temiz birtek anemi mahvetti bizi. İki gun sonra kalbi durdu ve ben aci icinde normal dogum yaptim. Ardindan kurtaj oldum. Pazartesi aglayarak yavrumu topraga teslim ettim. İcim yangin yeri bombos sutum geldi ilac yuttum geri gitsin diye. Amacim yokmus gibi sersem gibiyim 22haftaya kadar hersey yolunda olsun 2gunde sadece 2gunde bebegim birakti gitti beni. Akdeniz anemisinden supelendi doktor lar. Bunu nasil cozucez bu testi nerde yaptira biliriz kac gunde cikar bir bilgisi olan yazsin yardim etsin lutfen. Bebegimin gidisi aniden rahatsizlanmasi sadece iki hafta hissede bildim hareketlerini. İcim aciyor surpriz bir sekilde geldi oglum beklenmedik bir zamandada birakip gitti bizi. Esinle o testi yaptiracagiz simdi yeniden bebek umudum var ama korkularim daha cok eger ohastalik cikarsa birimizde bunun onlemi tedavisi varmidir ayni seyleri yasarim diye cok korkuyorum. Uzun oldu hakkinizi helal edin
Başınız sağolsun.Ömrü bu kadarmış lütfen kendinizi yıpratmayın.Ben testin Tıp fakültelerinde yapılıyor diye biliyorum.Ben akdeniz üniversitesinde yaptırmıştım.
Başınız sağolsun.Ömrü bu kadarmış lütfen kendinizi yıpratmayın.Ben testin Tıp fakültelerinde yapılıyor diye biliyorum.Ben akdeniz üniversitesinde yaptırmıştım.