geçmiş olsun canım rabbim meleğini korusun sana baağışlasın inşallah sitres yapma herseyin başı sitres bu konuda hiçbir bilgim yok canım
arkadaşım öncelikle çok geçmiş olsun dün yazını okumuştum ve üzülmüştüm ama neyseki birşeyin yokmuş çok enteresan birşey oldu bende 2 buçuk aylık hamileyim dün doktora gittim herşey yolunda dedi doktorum sonra bu sabah kalktığımda birde ne göreyim kanamam var çok korktum senin gibi...ağlaya sızlaya doktorumu aradım korkmamam gerektiğini söyledi progestan verdi sabah 2 akşam 2 yarın tekrar gideceğim rapor yazacakmış dinlenmen gerekiyor dedi.yatıyorum şuan ama gece hiç hissetmedim neden oldu ki anlamıyorum doktorum bebeğin gayet iyiydi telaş etme dedi ama gel sen bide bana sor Rabbim bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin amiiiin...
inşallah sende bir an önce kavuşursun bebeğine canım ve böyle üzücü olaylar yaşamazsın inşallah[ı]canım yaa
nekadarda korkmuşsundur kim bilir
tatlım daha hamile kalmayı başaramadım ama duygularını anlayabilicek kadarda hassasım bu konuda kendine lütfen çok dikkat et yorma kendini pek bilemiyorum tabi ama belkide dikkat etmen gereken bi dönemden geçiyosundur bu yüzden kendini yorma canım
rabbim sağlıkla dünyaya getirmeni nasip etsin [/ı]
Allahım bebeklerimizi korusun çok üzüldüm adına benim az da olsa kanamam hala var bebek çok iyimiş çok şükür hatta zıplıyordukorkmayalım son 2 hafta
seninde güzel haberlerini bekliyorum canım a.s.
selam canım korkma ben hamileyken benimde başıma geldi ölüyorum sandım korkudan aynen duvara tutundukça oyarmış duvarı ama geçti sonra allaha şükür şimdi oğlumu ayağmda sallıyorum darısı senin ve tüm isteyenlerin başına diyorum
arkadaşım öncelikle çok geçmiş olsun dün yazını okumuştum ve üzülmüştüm ama neyseki birşeyin yokmuş çok enteresan birşey oldu bende 2 buçuk aylık hamileyim dün doktora gittim herşey yolunda dedi doktorum sonra bu sabah kalktığımda birde ne göreyim kanamam var çok korktum senin gibi...ağlaya sızlaya doktorumu aradım korkmamam gerektiğini söyledi progestan verdi sabah 2 akşam 2 yarın tekrar gideceğim rapor yazacakmış dinlenmen gerekiyor dedi.yatıyorum şuan ama gece hiç hissetmedim neden oldu ki anlamıyorum doktorum bebeğin gayet iyiydi telaş etme dedi ama gel sen bide bana sor Rabbim bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin amiiiin...
canım nasıl oldun merak ettim seni