bebeğimi kaybettim sandim

kızlar ikinize de çok çok çok geçmiş olsun.

goknil canım sen atlatmışsın gözün aydın.

kadelencim darısı senin başına tatlım. şimdi yat bu arada bol bol dinlen. bebişin gelince uykusuz geceler ve yorucu tempo seni bekliyor nasıl olsa :))))))

ikinizde inşallah bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız :nazar: :nazar:

dinlenin ve aklınıza kötü şeyler getirmeyin sakın.

kızlar ikinize de çok çok çok geçmiş olsun.

goknil canım sen atlatmışsın gözün aydın.

kadelencim darısı senin başına tatlım. şimdi yat bu arada bol bol dinlen. bebişin gelince uykusuz geceler ve yorucu tempo seni bekliyor nasıl olsa :))))))

ikinizde inşallah bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız :nazar: :nazar:

dinlenin ve aklınıza kötü şeyler getirmeyin sakın.

canım sağol ağzından bal damlıyor bebiş gelsinde uykusuz kalmaya razıyız a.sdarısı isteyen herkesin başına....:Saruboceq:

canım sağol ağzından bal damlıyor bebiş gelsinde uykusuz kalmaya razıyız a.sdarısı isteyen herkesin başına....:Saruboceq:

inşallah inşallah inşallah (3 kere söyleyince melekler duyarmış) sağlıkla kucağına alırsın yavrunu canımmmm. inşallah inşallah inşallah darısı biz isteyenlerin başına :) :1hug:

canım bu mesajı yazdığında yoğun bakıma kaldırılmıştım mafoldumbençok şükü rdün taburcu oldum ama halka kanamam devam ediyor sebebini söylemediler bebişim şimdilik çok mutlu gözüküyor ama benim hiç kalkmadan yatmam lazım en az 10 gün..10 gün sonra 3 aylık oluyorum o zaman risk azalır dediler nasıl oldu anlayamadım duanı bekliyorum bu arada kanamanın durmasına çok sevindim mutlu ettin inşallah bebişini sağlıklı bier şekilde kucağına alırsın müslümana müslümanın duası kabuldur dieyrek dualarım seninle:Saruboceq:

çok üzüldümm canım çok geçmiş olsun benim bugün yine geldi pıhtı şeklinde hemde
çok şükür ii durumu bebişimin ama noğluyo anlamıyorum ve çok üzülüoum bende 10 gün sonra 3 ylık oluyorum hayırlısı ile atlatıcaz inşallah benimdedualarım seninle :1hug:

sağol canım atlatamamışız:gitme:Allah inşallah en yakın zamanda yüzünü güldürsün
sağlıkla gelsin bebişimiz uyuduklarıma sayarım :)

ben burada üzüldüm sen nasıl üzülmüşsündür..allah esirgesin bebişini.

16 haftalıkken şakır şakır kanama ile uyandım

öldüm bittim gitti bebeklerim dedim tam 4 gün bir paket orkit bitti popomu kımıldatsam şakır şakır geliyordu...felçli gibi bacağımı bile oyantmadım tam bir ay yatağımda yedim içtim

alta imzada görecen o afancalar geldiiiiii öle tutundularki ne erken sancılar ne kanamalar engel olmadı
bugün tam 6 aylık olduk.....rabbim sanada bu günleri göstersin

cnm benim aynisi benim basima geldi ve sonuc bebegim gitti dustu. insallah rabbim senin melegini korur

öldüm bittim gitti bebeklerim dedim tam 4 gün bir paket orkit bitti popomu kımıldatsam şakır şakır geliyordu...felçli gibi bacağımı bile oyantmadım tam bir ay yatağımda yedim içtim

alta imzada görecen o afancalar geldiiiiii öle tutundularki ne erken sancılar ne kanamalar engel olmadı

ay ben yerim o ömer le ali yi. çok tatlılar yaaa maşşallaah :nazar: gerçekten bir gülüşleri ömre bedel...

inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin.

göknil ve kardelen inşallah siz de sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeklerinizi.

çok üzüldümm canım çok geçmiş olsun benim bugün yine geldi pıhtı şeklinde hemde
çok şükür ii durumu bebişimin ama noğluyo anlamıyorum ve çok üzülüoum bende 10 gün sonra 3 ylık oluyorum hayırlısı ile atlatıcaz inşallah benimdedualarım seninle :1hug:

Allah razı olsun ben bugün daha iyi gibiyim kanamam iyice kahverengi lekeye dönüştü ama belli olmuyor işte ama inancım sonsuz ikimizde bebişimizi kucağımıza alacağız inşallah rabbim bebişlerimize tutunma azmi versin amin.

Allahım çok tatlılar bunlar yaa Allah bağışlasın bebeklerini
sen de çok zor geçirmişin ben çok üzülüyorum o kanı gördükçe tansiyonum dibe vuruyor
doktor da düşcekse hiç bişi yapamayız her şeyi oluruna bırak dedi dün
ama orda gördüm ya onu dünyalar benim oldu
iyi görünüyordu rabbim korusun bebişimi:Saruboceq:

Allah razı olsun ben bugün daha iyi gibiyim kanamam iyice kahverengi lekeye dönüştü ama belli olmuyor işte ama inancım sonsuz ikimizde bebişimizi kucağımıza alacağız inşallah rabbim bebişlerimize tutunma azmi versin amin.

amiiin inşallah canım benim çok mutlu ettin beni Allahım bize bağışlasın meleklerimizi
benimde az bugün hadi hayırlsı

X