- 2 Kasım 2022
- 13
- 3
- 32
- Konu Sahibi sonyafitzgerald
Herkese merhaba. Bir hafta önce 15+5 haftalık hamileliğim sona erdi. Aniden gelen sıvı ile acile başvurdum fakat rahim ağzımın 2cm açıldığını ve takip edeceklerini söyleyerek yatış verdiler. Bu arada devlet Hastanesi'nde özel bir doçent takip ediyordu beni. Ancak o başka bir hayal kırıklığı. Hastanede kalışımın ikinci gecesi birden sıvı patlaması ve kanama meydana geldi. Sabahına doktorum kesenin patladığını ve bebeğin artık yaşayamayacagini doğum yapmak gerektiğini söyledi. Hayatım o andan itibaren donuk bir hal aldı. Bebeğimi ölü doğurdum. Çok acı çektim ancak şimdi biliyorum ki onu kaybetmenin yanında bu fiziksel acılar neymiş ki . Bana kimse açıklama yapmadi. Neden oldu ? Niye oldu? Bebekten alınan bir örnek genetige gönderildi. Defalarca geriye dönüp acaba bir hata mi yaptım neden oldu diye ağlayarak güne başlıyor ağlayarak uykuya dalıyorum. Sanki o gidince bütün yaşam hevesim gitti. O gidince koca bir boşluk karanlık içinde Sürünüyorum. Bu süreci yaşayan anneler bana neler önerebilir. Tüm hayatımı bir kenara bıraktım. Çok daha derin bir depresyona girmekten ve oradan çıkamamaktan korkuyorum. Onu çok özlüyorum. Bedenim onu arıyor. Allah kimseye bu acıyı yaşatmasın.