Aranıza yeni katıldım arkadaşlar hepinize merhaba eminim sizlerle güzel vakitler geçireceğim. Bir sorunum var bana yardımcı tavsiyeler vereniniz olursa çok çok sevinirim. 5 yıldan sora tedavilerle şu anda 1 aylık annişim ama bebeğimi emzirirken göğüs uçlarım aşırı derecede acıyor bisürü çatlak oluştu öleki emzirmek benim için bir eziyet haline geldi doktor tavsiyesiyle bazı kremler kullanıyorum fakat faydası olmadı aranızda bu sorunuma çare olacak bir tavsiyede bulunanız olursa çok memnun olucam. sevgiler.
biberonla vermek çözüm ama kesin biçözüm değil üstelik uuzn süreli biberonla beslemelerde alışıyo bebekler .tecrübeyle sabittir ilk oğlumda bööle yapmıştım göğüs uçlarım iyileşene kadr oğlum biberona alışmıştı.lansinoh diye bi krem var biraz tuzlu ama tavsiye ederim şu an canm yanmaya başladığı an kullanıyorum bidahaki emzirmeye kadr yara hafifliyo ve geçiyo üstelik her seferinde temizlemeye gerek kalmıyo.güle güle büyüt canım bebeğini
bepanthenplus krem kullanabilirsin. bir de Evicap adlı E vitamini kapsülleri var, onu delip içindeki sıvıyı göğüs ucuna sürebilirsin. göğüslerini kuru tutmak için de bebeğinin ağızbezlerini kullan, çok işe yarıyor. umarım çabucak geçer ve rahat rahat emzirirsin
canım gecmıs olsun ah bılırım onun acısını bend esılıkon gogus ucu kullandım!bence sagmaktan daha faydalı çünkü o emsınkı sutun cogalsın dımı!lansinoh kremıde kullandım tavsıye ederım!saglıkla buyut bebişini!
canım geçmiş olsun bende 1 aylık anneyim doğum yapmadan önce bu sitede soğan olayını okumuştum ve doğum yaptıktan sonra soğanı sürdüm hiç yara acıma falan olmadı
Öncelikle bebeğini güle güle büyüt. Çınar'ın ilk doğduğu hafta bende ağlaya ağlaya emzirirdim. Sonra Chicco'nun göğüs temzileme mendili ile temizledim, lansinoh sürdüm ve göğüs pedleri ile korudum. Birde ben emzirme minderi kullanıyorum. Bele geçen ay çöreği şeklinde MYCey MYPillow bir incele istersen. Bebek doğru pozisyonda emiyor ve gaz sorunu kalmıyor. Temizleme mendillerim, lansinohum ve minderim hala vazgeçilmezlerim. Sevgiler.. Aaaa aklıma geldi.. Bebişin emmeyi bitirince bir miktar göğüsden süt al ve uçlarına sür. O da çok iyi geliyor..
canım geçmiş olsun bende 1 aylık anneyim doğum yapmadan önce bu sitede soğan olayını okumuştum ve doğum yaptıktan sonra soğanı sürdüm hiç yara acıma falan olmadı