Cnm benim sütüm zaten inanılmaz çoktu ve bebeğim beni ilk günden beri emiyodu almama sıkıntısı yok yani.Ama son 2 aydır bebeğimi emzirirken ağlıyodu çünkü sütüm çok azalmıştı stresten. Sağıyodum 1 yada 2 çay kaşığı anca çıkıyordu. Her sağdığımda moralim çok bozuluyordu. Hatta sütüm azaldığı için adetim bile gelmeye başladı. Ben pes etmedim boş boş sağdım 10-15dakika boyunca. Her 2 saate sağdım.Çoğu zaman hiç gelmedi ama yinede pes etmedim.Bir hareketlilik hissettim 3 gündür sanki kanallarım açılıyormuş gibi. Gerçektende doğru hissetmişim birden geldi sütüm.Üstelik eskisi gibi geliyor.Ama maalesef çoğu çöpe gidiyor.Çünkü çok fazla geliyor maşallah diyelim :) Keşke biriyle paylaşabilseydim.Çünkü 2 bebeğin rahat rahat doyabileceği miktarda sütüm geliyor.Şükürler olsun. Bu arada soru sormuşsun yeni gördüm evet bi anda geldi 200ml :) İlk zamanlardan bile daha iyi geliyo maşallah
konu sahibi arkadaş bu sorunu yaşarken onun topiğinde sütüm şöyle geliyor böyle geliyor demeniz hiç güzel bi davranış değil.kaldıki arkadaş sütü bol gelen kadınların hava atmalarından zaten bıkmış.siz art niyetli değilsiniz mutluluğunuzu paylaşıyorsunuz anlıyorum ama yeri burası değil bayanlar
ruyalarımda hep makınayla sagdıgımı ve bır suru sut cıktıgını goruyodum nasıl mutlu oluyordum anlatamam o sagma makınasının bıberon aparatı sutle doluyordu(kac kere aynı ruyayı gordum
içimi parçaladın canım ya :26: ne olacak yani bazen yapılabilecek şeyler bizi aşıyor..sıkma canını bakma kimseye..biz pirinç unu maması ile beslenen çocuklarız obez olsak biz olurduk..ha bire basmışlar günde 5 kez muhallebiyi ağzımıza..ay yazıkmış bize yaaa
benim yeğenim mama ile beslendi hep ablamın sütü çok olmadı ama maşallah diyim hiç doktora bile gitmedi 2,5 yaşında..
sen annesin..çok değerlisin..bebişinin doyduktan sonraki mutluluğu her şeye yeter..nasıl doyarsa doysun
içimi parçaladın canım ya :26: ne olacak yani bazen yapılabilecek şeyler bizi aşıyor..sıkma canını bakma kimseye..biz pirinç unu maması ile beslenen çocuklarız obez olsak biz olurduk..ha bire basmışlar günde 5 kez muhallebiyi ağzımıza..ay yazıkmış bize yaaa
benim yeğenim mama ile beslendi hep ablamın sütü çok olmadı ama maşallah diyim hiç doktora bile gitmedi 2,5 yaşında..
sen annesin..çok değerlisin..bebişinin doyduktan sonraki mutluluğu her şeye yeter..nasıl doyarsa doysun
sagolasın canım benım cok sukur o buyuk uzuntumu attım ıcımden sızlerın sayesınde.
evet ya olsak bız obez olurduk pırıçnunuyla beslendık hemde sekerlı yapıyolardı :) sımdıkı gıbı devam sutlerımı vardı :)
gecen gorumcemın ogluslarının sunnet mevlutu vardı orada bır bebıs gordum 5 aylıkmıs ama nasıl tombıs anlatamam bacakları bogum bogum :)) annesı emzırıyodu dedımkı anne sutuylemı beslenıyor sadece evet dedı sok oldumasırı kılolu bır bebektı ama annesıde kıloluydu sanırım genetık obezıte durumları ıcımden o bebısı hemsıreye goturesım geldı bak bu bebıs sadece anne sutuyle beslenmıs demekkı sadece mamayla beslendı dıye obez olunmuyomus hemsıre hanım buda sıze kapak olsun dıyesım gelmıstı
Cnm benim sütüm zaten inanılmaz çoktu ve bebeğim beni ilk günden beri emiyodu almama sıkıntısı yok yani.Ama son 2 aydır bebeğimi emzirirken ağlıyodu çünkü sütüm çok azalmıştı stresten. Sağıyodum 1 yada 2 çay kaşığı anca çıkıyordu. Her sağdığımda moralim çok bozuluyordu. Hatta sütüm azaldığı için adetim bile gelmeye başladı. Ben pes etmedim boş boş sağdım 10-15dakika boyunca. Her 2 saate sağdım.Çoğu zaman hiç gelmedi ama yinede pes etmedim.Bir hareketlilik hissettim 3 gündür sanki kanallarım açılıyormuş gibi. Gerçektende doğru hissetmişim birden geldi sütüm.Üstelik eskisi gibi geliyor.Ama maalesef çoğu çöpe gidiyor.Çünkü çok fazla geliyor maşallah diyelim :) Keşke biriyle paylaşabilseydim.Çünkü 2 bebeğin rahat rahat doyabileceği miktarda sütüm geliyor.Şükürler olsun. Bu arada soru sormuşsun yeni gördüm evet bi anda geldi 200ml :) İlk zamanlardan bile daha iyi geliyo maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?