Ya bu konular nasıl tasınıyor bu bolumde pek okunulmuyo bır derdım var bolumune taşınmak ıstıyorumcunku gercekten bır derdım var RABBIM beterınden korusun...
AMIN Rabbim beterinde korusun. Internette arastirdin mi?
Canım öncelikle herşeyin hayırlısı emziremediğin için çok sıkılmışsın fakat Allah başka dert vermesin.
Önceden mama yiyen çocuk obez olur derlerdi hatta seneler önce yengemin sütü gelmediği için bebeğini mamayla beslemek zorunda kalmıştı.
Hafif toplu bi bebekti ama şimdi 17 yaşında uzun, manken gibi fiziği var :)
Buarada süt yapıcı anne çayları var kullandın mı bilmiyorum ama dene istersen belki bi faydası olur.
Birde hemşire olayını siz süt konusunu kafanıza taktığınız için yanlış anlamış olabilirsiniz. Hassa bi dönemdesiniz çünkü.
Canım öncelikle herşeyin hayırlısı emziremediğin için çok sıkılmışsın fakat Allah başka dert vermesin.
Önceden mama yiyen çocuk obez olur derlerdi hatta seneler önce yengemin sütü gelmediği için bebeğini mamayla beslemek zorunda kalmıştı.
Hafif toplu bi bebekti ama şimdi 17 yaşında uzun, manken gibi fiziği var :)
Buarada süt yapıcı anne çayları var kullandın mı bilmiyorum ama dene istersen belki bi faydası olur.
Birde hemşire olayını siz süt konusunu kafanıza taktığınız için yanlış anlamış olabilirsiniz. Hassa bi dönemdesiniz çünkü.
evet o caylardan ıctım ama faydası olmadı bol su ıcıyorum sut yapıcı seyler yedım ama nafıle(
canım hassas bı donemdeyım ama esım bıle farketmıs hemsırenın tavırlarını kendısı soyledı hatta farkettıysen odada durmadım cıktım dedı ben cıktıktan sonra senınle farklı konusuyordu dedı
bu cocuk bırden bole olmadı kı dogdugundada kıloluydu zaten
4kg dogdu 2 aylık suan 5950 kg ayda 800gram almalıymıs yarım kg fazlası varmıs
bebegım obezmı olucak mamayla beslenen bebekler obezmı oluyo sesımı duyan varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?