bebeğimi biberona alıştırmam lazım lütfen yardımcı olun...

sweetnurse.F.A

annesinin pamuk şekeriiii
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2009
986
34
358
tecrübeli anneler bebeğimi biberona alıştırmam lazım.ama hiç bir şekilde almıyo ille de meme diyo.işe başlıycam noooolur acilll yardımcı olun ne yapabilirim...

aynı sorun bendede var bende pazrtesi işe başlayacma hala biberona alışmadı( kaç çeşit biberon aldıysam olmadı.. bebeğim 3.5 aylık bbirona alıstrma konusunda başarılı olanlar lutfen paylaşın

inşaallah almaz niye biberon veriyorsun ya yazık değil mi ona işe de biraz daha geç başlasan olmaz mı?

9.ayına girecek daha ne kadar geç başlıycam.gece nöbetli çalışıyorum...söylemesi kolay.bende istemem vermeyi...biberon verseydim bu zamana kadar alışırdı zaten...

arkadaşlar bence emziriyorsanız ve işe başlayacaksanız kesinlikle biberona alıştırmayınnnn.
kızım 3,5 aylıkken işe geri dönmüştüm, ilk gün annem sütümü biberonla verdi ve o akşam tam bir kabusa döndü bizim için biberonun rahatlığına alışan kızım mahvetti beni tekrar emene kadar. sonrasında kaşıkla vermeye devam ettik ve çok şükür 6 ay sadece anne sütü alarak 18 ay emzirebildim. sonuçta süt sağma makinesiyle kaç ay sağabilirsiniz ki. insanın sinir sistemi bozuluyor bi kere o aletle, sağ yıka sağ yıka...
ayrıca alıştıkları şeylerden zor vazgeçtiklerini de unutmamak lazım bi de büyüyünce emziği nasıl bıraktırıcam diye düşünmek lazım

bu arada bebeğinizin 9 aylık olduğu kısmı atlamışım, büyümüş zaten artık anne sütü sıkıntısı yaşamaz yani ama bu durumda bence yine de biberona gerek yok nasılsa ek gıdalara geçmiştir artık mamayı da kaşık maması olarak alabilir bence.
bazı bebekler biberondan hoşlanmıyor bazıları emzikten hepsi çeşit çeşit ama çoook tatlı allah bağışlasın inşallah hepsini

Benim tavsiyem biberona alıssın ve anne sütünü de araögünde alsın :))
Ve önerim şu olucak '' avent marka biberon ucunu her bebek kabul ediyor anne memesine en cok o benziyor cünkü'' ben iki cocugumda da
cok gec biberona basladım ve sadece aventi kabul ettiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…