Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Bebeğimi Beklerken Araştırdığım Ürünler

uu battaniyeler cokmus :) kundagi hala anlayamadim yalniz netten bakicam. Sen sut sagma mak. Aldiysan bide onun vardir. Bende birer tane alirim birer tane de sut sagma mak.den olur ikiser tane olur diyorum bakalim. Buyuk kucul dediklerin kacar ml canim?

Kucuk olan 60 ml buyuk 120 ml .Penye battaniyeye kundak diyoruz biz .

Gogus pompasini da simdi aldim
Iyi oldu babymallde 225 tlydi ben 199 tlye aldim :)

Joker bebede indirim var kizlar gogus pompalarinda.dusunen olursa eger ben aldim

A
ama sadece bunlarla bitmiyorki ates olcer sterilazator araba vs bir suru sey var ama tabi en iyisini sen bilirsin
Raba almayacam canım tek başıma bi yere gidemem heryerde arabayla gidiyoruz zaten onlar alınacak işde bakım ürünleri ateş olcerleri hangi marka dağa iyi karar veremedim

Cnm şuanda joker baby de ind çiftlisi 198 tl sabah 10 na kadar

Saat 14 e kadar lansinoh lanolin Joker de 38 tl ye ve kargo bedava .Hala almayanlar varsa alabilir. Ben 2.yi alcam
Beth18

Kizlar mamajoo marka sut sagma makinesi almistim geldi denedim,hem masaj hem sagim modunda.elimle kontrol ettim vakumlama sıfır.bunu iade edip lansinoh almaya karar verdim

Saat 14 e kadar lansinoh lanolin Joker de 38 tl ye ve kargo bedava .Hala almayanlar varsa alabilir. Ben 2.yi alcam
Beth18
Canim bana onu arkadasim verecek eger yetmezse sonra tekrar alirim
Kizlar mamajoo marka sut sagma makinesi almistim geldi denedim,hem masaj hem sagim modunda.elimle kontrol ettim vakumlama sıfır.bunu iade edip lansinoh almaya karar verdim
canim o zaman lansinoh yerine avent al o daha iyi

Kuzuma pazartesi aksam kavuştuk cok şükür. Artik bu topigi taze hamislere devrediyorum . :)
Bir sure aldigimiz ürünler gider bize .Sonra oyuncagiydi vs konusuruz.
Canım hayırlı uğurlu olsun rabbim analı babalı büyütsün inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…