uu battaniyeler cokmus :) kundagi hala anlayamadim yalniz netten bakicam. Sen sut sagma mak. Aldiysan bide onun vardir. Bende birer tane alirim birer tane de sut sagma mak.den olur ikiser tane olur diyorum bakalim. Buyuk kucul dediklerin kacar ml canim?5 tane penye kundagimiz var .2 si hediye 3 unu ben almistim .E bebekten almistim birini .1 tane triko bir tane pelus battaniyemiz var. Kadife ipten bir tane ablam örmüş bir tane ben örmüştüm. Bir tane de tamamlanmayi bekleyen var :))
Sut poseti simdilik baby me kucuk paket 15 taneydi sanirim .Duruma gore esim alir ihtiyac olursa .Biberon bir buyuk bir kucuk avent
Kucuk olan 60 ml buyuk 120 ml .Penye battaniyeye kundak diyoruz biz .uu battaniyeler cokmus :) kundagi hala anlayamadim yalniz netten bakicam. Sen sut sagma mak. Aldiysan bide onun vardir. Bende birer tane alirim birer tane de sut sagma mak.den olur ikiser tane olur diyorum bakalim. Buyuk kucul dediklerin kacar ml canim?
himm anladim canimKucuk olan 60 ml buyuk 120 ml .Penye battaniyeye kundak diyoruz biz .
Raba almayacam canım tek başıma bi yere gidemem heryerde arabayla gidiyoruz zaten onlar alınacak işde bakım ürünleri ateş olcerleri hangi marka dağa iyi karar veremedimama sadece bunlarla bitmiyorki ates olcer sterilazator araba vs bir suru sey var ama tabi en iyisini sen bilirsin
Cnm şuanda joker baby de ind çiftlisi 198 tl sabah 10 na kadarayy tesekkurler. Canim benim bi kac sorum daha var eger sıkmadiysam
Gogus pompasini manuel mi aldin? En elektronik ve ikili istiyorum mamajoo.
Premium care yenidogan mi aldin? Kacli ve nekadara aldin?
Bakim kitini hangi matka ve kaca aldin?
Son olarak 3lu muslin ortuyu kaca aldin?
Cok oldu biliyorum ama musait degilsen yazma
evvelsi gece aldim canim ben onuCnm şuanda joker baby de ind çiftlisi 198 tl sabah 10 na kadar
Canim bana onu arkadasim verecek eger yetmezse sonra tekrar alirimSaat 14 e kadar lansinoh lanolin Joker de 38 tl ye ve kargo bedava .Hala almayanlar varsa alabilir. Ben 2.yi alcam
Beth18
canim o zaman lansinoh yerine avent al o daha iyiKizlar mamajoo marka sut sagma makinesi almistim geldi denedim,hem masaj hem sagim modunda.elimle kontrol ettim vakumlama sıfır.bunu iade edip lansinoh almaya karar verdim
Pusetle beraber mi almistin canim? Bende chicco aldimCasual quantum bebek arabasi e bebekte 1000 tl ye dusmus almak isteyen kacirmasin .biz 1 300 e almistik
Evet travel canim .Pusetle beraber mi almistin canim? Bende chicco aldim
Canım hayırlı uğurlu olsun rabbim analı babalı büyütsün inşallahKuzuma pazartesi aksam kavuştuk cok şükür. Artik bu topigi taze hamislere devrediyorum . :)
Bir sure aldigimiz ürünler gider bize .Sonra oyuncagiydi vs konusuruz.
Canım hayırlı uğurlu olsun rabbim analı babalı büyütsün inşallah
Gözün aydin canim Rabbim hayirli ömürler nasip etsin cok sevindim ❤❤Kuzuma pazartesi aksam kavuştuk cok şükür. Artik bu topigi taze hamislere devrediyorum . :)
Bir sure aldigimiz ürünler gider bize .Sonra oyuncagiydi vs konusuruz.
Sagol canim darisi basinaGözün aydin canim Rabbim hayirli ömürler nasip etsin cok sevindim ❤❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?