- 22 Haziran 2016
- 12.668
- 57.649
- 598
Bende baktim da tam yatis bulamadim nette.bi markanin var bahsettiğiniz marka mi bilmiyorum ama 1000 liradan falan bahsediyodu:/Ben tam yatis özelliğinin sadece Besafe markasına olduğunu biliyorum diğer hiçbir markada yok bildiğim. Ana kucaklarinin içine yenidogan bel desteği oluyor ben dd chicco nun ana kucağı var içine bel desteği almayı düşünüyorum. Besafe ler ciddi pahalı
Tam yatan olmuyor genelde ana kucakları.Afilim92 canim bi mesajinda okudum,tam yatisli ana kucagi nasil oluyor.onlardan mi almak gerekiyor?? Benim alacagim şu.tam yatisli degil mi?
Eki Görüntüle 2160385
ATam yatan olmuyor genelde ana kucakları.
Orta kısmina minik bir yastik konulabilir yada bunlar için özel hazırlanmış minderler var,onlardan koyabilirsiniz.
Ben chicco aldım,buna benziyor. Yatmıyor. İçine minik bir yastık koyup yükseltmeyi düşünüyorum çukur olan orta kısmını. Kızımda da ilk zamanlarda öyle kullanmıştım.
Bebek arabası ile kullanılan tarzda aldım ben,chicco liteway plus diye geçiyor. Bebek 13 kg olana kadar hem oto koltuğu hemde bebek arabasına takılarak kullanılıyor.A
Sagol canim.ana kucagi hangi marka almaliyim sence?
Canım şöyle birsey mi?bahsettigin marka bu sanirsam.ikili puset ve araba.fiyati 1000 lira diyo.sende mi o fiyata aldin?Bebek arabası ile kullanılan tarzda aldım ben,chicco liteway plus diye geçiyor. Bebek 13 kg olana kadar hem oto koltuğu hemde bebek arabasına takılarak kullanılıyor.
Bebek arabası almadıysan onunla kullanabilecegin tarzda tercih et derim.
Ikisini ayrı ayrı alma derim.
Ben sadece arabada kullanacağım diyorsan,yenidoğandan itibaren araçta kullanabileceğin oto kolrukları var tam yatan,dönen,başlığı yükseltilebilen tarzda,o rip birşey bakabilirsin joie,chicvo da vardı seçenekler benim kızımdan oto koltugum oldugu için almadım ama olmasaydı ve sadece arabada kullanmak için alacak olsaydım o tarz birşey alırdım. 36 kg'a kadar kullanılabiliyorlar ki benim kızım 6 yaşına girecek,23 kg civarı şu an. Bu bahsettiklerim baya uzun ömürlü olur. 2 kez masraf yapmış olmazsın.
Kullanim durumuna göre sen karar vermelisin kısacası.
Evet bu benim aldığım,rengi de aynı.Canım şöyle birsey mi?bahsettigin marka bu sanirsam.ikili puset ve araba.fiyati 1000 lira diyo.sende mi o fiyata aldin?
Eki Görüntüle 2160500 Eki Görüntüle 2160500 birde hangi siteden aldin?Eki Görüntüle 2160500
Benim bebisim kiz ama yinede siyahi severim siyah almak istiyorum :)) sen hangi siteden aldığını hatirliyor musun canim?belki bende ikisini ayni fiyata bulabilirimEvet bu benim aldığım,rengi de aynı.
Ikili satiliyor. Ben şubatta jokerden 770 civarı bir fiyata almıştım,ki o dönem sadece ana kucağı 750 liraydı.
Güzel bir indirim yakalamıştım.
Birde bunun bordoya yakin bir kırmızısı var,ondan istemiştim aslında ama yoktu,ne de olsa erkek deyip siyah almıştım ben.
Nette araştır daha uyguna bulursun eminim ama önce mağazada bir gör,belki icine sinmeyen birşey olur yada tam tersi beğenirsin ona göre netten bakarsın.Benim bebisim kiz ama yinede siyahi severim siyah almak istiyorum :)) sen hangi siteden aldığını hatirliyor musun canim?belki bende ikisini ayni fiyata bulabilirim
Edt.jokerden almissin gormemisim canim pardon
Tamam canim cok tesekkur ederimNette araştır daha uyguna bulursun eminim ama önce mağazada bir gör,belki icine sinmeyen birşey olur yada tam tersi beğenirsin ona göre netten bakarsın.
Ben hafif kolay katlanir oldugu için tercih ettim,diğer travellere nazaran daha uzun kullanımlı oldugunu düşünerek almıştım
Bence üst üste giydirebileceğiniz çok kalın olmayan şeyler almanızda faydası var. Kendi giydiğinizin üzerine bir ek kat giydirmeniz gerekiyor deniyor.Aaaa sen benden 1 gün önce doğum yapacam canım hayırlı olsun tabi benim ikizler erken gelmezlerse bende düşünüyorum ekimde soğuk olur ankaradayım bende nasıl şeyler alsam başladın mı almaya
Evet ben aldim subat veya martti 1300 Tl odedim .KacirmayinMerhaba arkadaslar. Bende yeni yeni birşeyler bakmaya başladım henüz hiçbirşey almadım ama bugun bebek arabalarini inceledik. Casual quantum modeli hosuma gitti. Bu arabayı alan yada kullanan var mı aranızda? Civilimde haftasonuna ozel 1099tl ye düşmüş. Normalde 1599 tl imiş.
Alışverişe çıkmadım daha da yelekleri falan baya var ihtiyacimiz oldukça daha kalın şeyler alıyım o zamanBence üst üste giydirebileceğiniz çok kalın olmayan şeyler almanızda faydası var. Kendi giydiğinizin üzerine bir ek kat giydirmeniz gerekiyor deniyor.
Gerçekten mi ? O zaman baya uygunmuş fiyatı. Güzel araba dimi ? benim hoşuma gitti, tek düşündüren biraz ağır olması.Evet ben aldim subat veya martti 1300 Tl odedim .Kacirmayin
Henuz kullanmadik ama cok araştırıp aldim.Kullanacaginiz yere ve beklentinize bagli biraz memnuniyet meselesi .Ben ancak avm parkta filan kullanirim .Her yere arabayla gidiyoruz .Asansör de var sorun olmaz .Gerçekten mi ? O zaman baya uygunmuş fiyatı. Güzel araba dimi ? benim hoşuma gitti, tek düşündüren biraz ağır olması.
Merhaba, o arabaya ben de bakmıştım. Yapım gereği çok didikleyip alışveriş yapan bir insanım. Yaptığım bebek arabası araştırmaları sonucunda tespitim; önemli olan sadece birkaç özellik var ve bunların en önemlisi tek elle kolay katlanabilmesi ve- eğer maddi durumunuz birden fazla araba almaktan etkilenecekse baston gibi kolay kullanılabiliyor olmasıdır. Ağır ve arabanın ana aparatı çıkarılarak katlanabilen (ki bunlar şık olduğu için tercih edilen ama esasen kullanışsız arabalar ) bir araba alırsanız mutlaka bastona ihtiyaç duyacaksınız çünkü her seferinde katlamak için arabayı iskeletine kadar soymak durumundasınız bu oldukça yorucu geldi bana. Ben Joie Litetrax 4 diye bir araba aldım. Chicco Liteway Plus ile bu araba arasında kalmıştım. Baston tipi değil ama inanılmaz pratik tek elle katlanıp valiz gibi taşınıyor. Bugün akşam saatlerinde kargodan teslim aldım. İnceledim. Araba aparatlarını çözmeniz an meselesi, oldukça kolay. Benim hoşuma gitti. E-bebekte indirimleri takip edin 1149 TL normal fiyatı ama ben 1.034 Tl'ye aldım. Tavsiyem, şık ve kalabalık duran arabalar yerine günlük hayatı kolaylaştırıp, üşenmeye mahal vermeyecek bir model tercih edilmesi gerektiği yönünde.Bizde arabayla gidiyoruz ve genelde eşim yanımda oluyor. Ama olurda tek çıkmak zorunda kalırsam zorlanır mıyım falan diye de düşünmüyor değilim. Tek kafama takılan o. Yoksa arabayı çok beğendim. İndirim de 1099 tl. Fiyatı da fena değil. Daha da inmez diye düşünüyorum. Neyse alacağız sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?